| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur mycket vikt kan du förlora om du spenderar tjugo minuter på ett löpband?

  Ett löpband kan säkert hjälpa dig gå ner i vikt, men det krävs hårt arbete och engagemang för att få det att hända. Om du har ont om tid under dagen, kan en snabb 20-minuters löpband workout hjälpa dig i ditt dagliga motion. Tjugo minuter ger dig inte mycket tid att bränna kalorier, så du måste kompensera genom upping din intensitetsnivå och tränar sex eller sju dagar per vecka. Ett löpband kan du öka intensiteten i träningen genom att öka hastigheten eller öka lutningen, vilket gör den till en av de mest effektiva viktminskning träningsmaskiner. Viktminskning med siffrorna

  Innan du börjar försöka gå ner i vikt, är det viktigt att förstå hur det fungerar. Att förlora 1 kilo kroppsfett, måste du bränna eller minska ditt kaloriintag med 3500 kalorier. Du kan slå 3500 kalorier i en vecka genom att förlora ett genomsnitt av 500 kalorier per dag. Gå på ett löpband i 20 minuter per dag under en period av en vecka kommer inte att hjälpa dig att slå 1 kilo viktminskning, men det kan hjälpa dig att komma dit om du minskar din dagliga kaloriintaget också.

  förbränning

  Tjugo minuters löpband motion varje dag är inte mycket, men du kan fortfarande bränna ett stort antal kalorier genom att öka din träningsintensitet. Till exempel, brinner ett 160-pound person som går i en långsammare takt på 3 mph under 20 minuter bara ca 106 kalorier. Däremot kan samma person bränna 243 kalorier genom att jogga vid 6 km /h eller 435 kalorier körs på 10 mph. Du kan öka kalori bränna ännu mer genom att öka lutningen på löpbandet däck. Bara en 5-procentig lutning kan öka dina brända kalorier med 100 per träningspass i många fall.
  Potential


  Så, den potentiella viktminskning att arbeta ut på ett löpband i 20 minuter är direkt relaterad till din träningsintensitet och hur ofta du tränar. Baserat på föregående exempel är det möjligt att bränna totalt cirka 3.500 kalorier genom att köra vid 10 mph på en liten lutning i 20 minuter, sju dagar i sträck - det här är likvärdigt med bränt 1 kilo kroppsfett. Detta är en kraftfull träning regim och är inte rätt för alla. Det kan vara lättare för dig att prova högintensiv intervallträning eller HIIT, genom att omväxlande korta intervaller på promenader med korta mellanrum springa eller jogga på en hög intensitet. Till exempel, gå raskt i två minuter följt av två minuters löpning, och fortsätta detta mönster i 20 minuter. Lägg en lutning till intervallpass för att öka intensiteten ännu mer.
  Andra faktorer

  Massor av faktorer spelar en roll i din viktminskning potential. Några av de största och inkludera din ämnesomsättning, din nuvarande kroppsvikt och kroppsfett, kost och motion frekvens. Nyckeln till att maximera din viktminskning potential träna på bara 20 minuter per dag är att göra det bästa av varje minut. Träna på cirka 80 procent av din maxpuls eller MHR. Bestäm din maxpuls genom att subtrahera din ålder i år från 220. Lek med olika hastigheter och lutningar från vecka till vecka för att hålla kroppen från att anpassa sig till samma rutin varje dag. En 20-minuters träningspass kan vara kort, men du kan säkert gå ner i vikt om du ramp upp intensiteten och hålla på det dag efter dag. Addera