| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Air Stepper Övning

  En luft stepper kan vara ett bra träningsredskap, men bara om den används på rätt sätt. Använd din luft stepper felaktigt kan kraftigt minska effektiviteten av din träning regim, och som kan förstöra alla dina goda avsikter. Genom att lära sig hur man gör det mesta av din luft stepper, kan du få den träning du behöver utan kostnad eller krångel för ett gym medlemskap. Ställ din Air Stepper Innan du börjar

  Din luft stepper bör komma med justerbara luftstötdämpare, och det är viktigt att justera spänningen i dessa chocker innan du börjar. Justera spänningen kommer att öka eller minska intensiteten i träningen beroende på vilken väg du går, så det är en bra idé att experimentera med flera olika inställningar innan du startar träningen på allvar.
  P Det är viktigt att välja en gyllene medelväg när du startar din luft stepper träningsprogram. Att justeringen för hårt kan göra träningen svårare, och gör det för löst kan göra träningen för lätt och minska dess effektivitet. Genom att göra inställningen precis rätt, kommer du att kunna få en bra träning utan att slita ut för tidigt.
  Stå rakt

  En av de största misstagen folk göra när man använder luft steppers för motion är framåtlutad. Stödd på sidostängerna gör träningen enklare, men det kommer också att göra det mindre effektivt. När du tränar på en luft stepper, är det viktigt att du står rakt upp och använda samma kroppsställning du skulle använda om du klättring faktiska trappor.

  Att börja träna, stå rakt och börja pumpa benen bara som du skulle göra om du klättra en uppsättning trappor. Effekten av träningen beror på din hållning, och en felaktig arbetsställning kan även skadar ryggen eller knäna.
  Ge dig själv lite inspiration


  Utan rätt inspiration, kan din dyra nya luft stepper bli en dyr kläder rack. Det är därför det är viktigt att utforma din träning för maximal effektivitet och maximal kul. Det är viktigt att veta vad som inspirerar dig, och använda dessa inspirationskällor för att motivera dig att träna minst tre gånger i veckan.

  Några av de bättre luft steppers komma med inbyggd pulsmätare, Pulsmätare och även bildskärmar som visar tillryggalagd sträcka och förbrända kalorier. Dessa skärmar kan ge utmärkt motivation och få dig att träna när allt du vill göra är att sitta på soffan. Lägga till en läsning rack kan hjälpa också, som kan positionera luften stepper så att du kan titta på TV eller en film medan du tränar.