| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du installerar en Universal Gym Set

  Grattis till ditt köp av en Universal Gym Set. Du kommer att kunna utföra ett brett spektrum av övningar styrketräning utan kostnaden och besväret med att gå ett fitnesscenter. Nu när du har ditt gym set, är det dags att montera den. Det kommer att komma med alla de delar du behöver och instruktioner för dess montering. Om du följer instruktionerna kommer det bara ta lite tid innan den är klar för användning. Saker du behöver
  Skruvmejsel
  Open end gym skiftnyckel
  ställa
  Visa fler instruktioner
  1

  besluta om en plats. Försök att hitta en öppen plats eller hela rummet fritt från annat skräp eller möbler. Du behöver också utrymme för att lägga ut komponenter och delar.
  2

  bort ditt gym komponenter ur förpackningen, lägg dem alla ut och räkna dem. Placera skruvar, muttrar, bultar, brickor och andra smådelar i ett område och sätta dem i grupper som är lätta att identifiera. När du gör det, kom ihåg att kolla listan med delar som kom med den inställda, vilket gör att inga delar saknas.
  3

  Leta efter den del som kallas den "ram arm." Detta stycke stödjer sätet och främre stabilisator. Fäst ramen armen till den främre stabilisatorn och den bakre stabilisatorn till den motsatta delen av ramen armen. Fäst elektroderna Golvskydd till ändarna på varje stabilisatorerna.
  4

  Håll den främre stabilisatorn och placera de vertikala vikt skenorna i den. Slide distanser och stötfångare på räls och montera dem på toppen av den främre stabilisatorn. Du kan sedan bifoga benet-tryck på baksidan av ramen armen. Dra åt alla bultar och brickor och sätta enheten där du vill ha det.
  5

  Placera vikter på vikten rälsen. Fäst vikt skenan övre ramen till de övre ändarna av varje vikt skena. Du kan sedan bifoga vikt armen stack stabilisator mellan ram arm och övre ramen.
  6

  Leta efter kabeltrissorna och säkra dem på ramen armen och den övre änden av viktstapeln stabilisator arm. Fäst slutet lyftkabel till basen av benet-pressanordning. Lyft den andra änden av den lyftande kabeln under remskivorna frame arm och över viktstapeln remskiva.
  7

  Fäst lyftande plattan till toppen av vikten på stacken. Montera änden av lyft kabeln till vikten väljaren delen. Sätt denna vikt väljaren del genom lyftplattan och i viktmagasinet. Hitta väljaren stiftet och sätt i det.
  8

  Säkra hävstångseffekt handtagen till den undre delen av sätet. Se till att sätet är i linje med hålen i ramen armen. Slutligen installerar Sätesposition väljaren del i sidan av stolen, genom positionering hålet.