| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • De bästa hem motion Gadgets

  Många människor vill ha en billig träningsredskap i hemmet som inte tar upp mycket plats och kan lätt packas i en resväska för transport under semester eller andra resor. Följande fyra prylar uppfyller dessa krav. Balance Ball

  balans boll, även känd som en boll, först kom in i övningen scenen som en rehabiliterande verktyg. Det har nyligen fångats på som den senaste gadget för hemmet, men dess historiska användning för fysiska rehabiliteringsinsatser går tillbaka så långt som 1900-talet, enligt Upptagen Kvinnors Fitness. Dess bärbarhet gör det till en bekväm resa träningsredskap samt gör hemförråd ett kick. Deflation möjliggör paketet i din resväska, medan dess hållbarhet och robust material garanterar upp till 600 eller 700 pounds trycket inte kommer att äventyra dess effektivitet som du använder det för att stödja dig under sträckor och magövningar. Den kan köpas på Walmart och Kmart butiker i din lokala stad, och det säljs som en enda enhet eller med en pump för att fylla det med luft före användning. Prissättning varierar från ca $ 7 till $ 20 (från 2011), beroende på märke och tillbehör ingår.
  Motion Slangar

  Thera-Band träning slangen är smal och liknande i utseende till ett hopprep, dock inte lika länge. Slangen levereras fylld med en liten 1-tums-breda band fastsättning med tillräcklig styrka i sin konstruktion (och en liten slank vikt bifogad) för att fungera som ett stag när den placeras i hörnet av en dörr i hemmet eller hotellet. Ortosen är först skjuts runt en del av slangen och sedan placeras i en dörr är öppen hörn innan du stänger dörren. Slangen kan fästs på var och en av dess ändar, i en liten cirkulär form, för att användas som en remskiva för varje hand eller ha handtag förmonterade. Det används för arm övningar, men kan köpas i längre längder för att rymma benrörelser motion också. Prissättningen startar på cirka $ 14 vid Walmart (från 2011), vilket inkluderar slangen och befintliga handtag.
  Vikter

  Du behöver inte en full uppsättning av tunga fria vikter för att göra din träning mer produktiv. Hand-/fotledvikter att remmen på din kropp kan göra hushållssysslor som att sopa, dammsuga eller ens gå ut med hunden tar på dubbel-plikt status. Dessa poster är billiga och tillgängliga på Walmart och andra återförsäljare i ditt område. De är lätta och små för enkel förvaring och syften resor också.
  Träningsmatta

  Du behöver en övning matta för golv övningar för att upprätthålla sanitära träning villkor , speciellt när du reser och bor på hotell eller andra platser förutom ditt hem. Prissättning varierar från ca $ 13 vid Walmart till 130 USD för en Thera-Band varumärke matta, som av 2011. Addera