| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur gå ner barnet vikt som Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez är en trippel hot superstjärna som har utförts, dansade och drivs sin väg in i en berömd karriär ... och nära ökända kroppsbyggnad. Jennifer studsade tillbaka in friska bildar ett par månader efter att leverera tvillingar Emme och Max med sin make Marc Anthony. Huruvida en diva eller inte, kan du också lära dig Jennifers knep och tips för en post-partum banta och frisk kropp. Saker du behöver Review, en ren livsstil med ingen alkohol eller cigaretter. Review, en väl avrundad kost med magert protein, frukt och grönsaker.
  Sunda snacks som äggvitor och grekisk yoghurt. Review, en personlig tränare eller konsekvent utöva rutin. Review, en rolig dans klass eller video.
  Visa fler instruktioner
  få henne Body
  1

  Det första steget för att förlora barnet vikt som Jennifer Lopez är genom att hålla en avslappnad attityd och låta naturen ha sin gång. Jennifer visserligen ville inte stressa henne efter förlossningen viktminskning och tappade de flesta av de uppskattningsvis 40 till 50 pounds hon fått helt enkelt i tiden. Även Jennifer inte amma tvillingarna (som kan bränna mer kalorier än en ansträngande kardiovaskulär träning,) hon fortsatte att stå fast vid sin berömda ren livsstil med något att dricka, röka och en balanserad kost.
  2

  Efter ge sin kropp tid att läka efter förlossningen, började Jennifer långsamt att anpassa sin kost genom att minska sitt kaloriintag till uppskattningsvis 1.400 kalorier per dag. Även denna diet är säker för den genomsnittliga kvinnliga, är det för lite kalorier för mödrar som ammar eller lever extremt aktiv livsstil. Jennifer Lopez kan bli välsignade med personliga kockar och dietister som kan arbeta med sina kostbehov, men du kan skapa din egen kalorifattig diet plan genom att läsa paketetiketter, efter portionsstorlek förslag (titta portioner) och välja hälsosamma ingredienser.

  3

  Försök äta färska livsmedel som bränsle din nya livsstil som en mor, genom att välja färgglada frukter och grönsaker först och främst, och följa upp med magert protein, fullkorn kolhydrater och låg fetthalt dagbok. Jennifer undviker alkohol, läsk och söta drycker till förmån för vatten och te, och håller efterrätter som en tillfällig njutning (snarare än en daglig företeelse.) Typiska måltider på sin "nya mamma" diet rapporterades som äggvita omelett s med grönsaker, färsk frukt och grekisk yoghurt för mellanmål och massor av magert vitt protein som tonfisk, kyckling eller fisk.
  4

  Kanske en av de viktigaste komponenterna i Jennifer Lopez fit kropp är hennes livslånga anslutning till en aktiv livsstil. Jennifer har bott passa i det förflutna med rigorösa dans regimer och turer konsert, men hon förlitar sig på hjälp av longtime personlig tränare Gunner Peterson för att få henne tillbaka i form som en ny mamma. Försök forska fitness böcker av Gunner Peterson eller liknande kändis tränare, och efter motion rutiner inne så mycket som möjligt (för att efterlikna personlig träning av Jennifer.) Även om hon vanligtvis utövar i 60 till 90 minuter per dag, helt enkelt strävar efter att passar något belopp av aktivitet i din dag kan hjälpa ackumulera tiden för en lång träningspass och uppnå liknande resultat.
  5

  Prova passande dans i ditt dagliga liv som Jennifer Lopez om att försöka få en ton och friska dansare kropp (utan ansträngande karriär.) Skapa mångfald i din träning genom att försöka en dans-baserad grupp klass på ett lokalt gym, registrerar dig för en jazz eller hip-hop lektion på en närliggande studio eller helt enkelt göra en video dance aerobics i bekvämligheten av ditt eget hem. Sikta på 30 till 40 minuter av dans träning 5 dagar i veckan för både tona hela kroppen ... och fungera som underhållning för din nya bebis.