| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
  • Att bli av baby fett

    Förlora "mamma magen" och de övriga extra pounds vunnits under en graviditet är en utmaning för många kvinnor. Med uthållighet, kan kvinnor följa en diet och träningsprogram som kommer tillbaka henne till hennes före graviditeten organ. Bantning, Amning och Naps

    Att bli av baby fett börjar med att äta rätt och justera din kost från att äta för två till att äta för att gå ner i vikt. Du ska inte börja banta omedelbart efter förlossningen eftersom kroppen ändå kommer att försöka läka från graviditet och förlossning. Långsamt lätt in i att äta en kost rik på magert protein, färsk frukt och grönsaker, fullkorn och magra mejeriprodukter. Ditt fokus bör vara mot din hälsa och inte en Crash Diet. Håll ditt blodsocker stabiliserades under dagen genom att äta ofta, små måltider. Inte bara kommer du att behålla din energi under dagen, men förbrukade kalorier är mindre sannolikt att lagras som fett och metaboliseras snabbare om de är fördelade över dagen. Undvik tomma kalorier livsmedel såsom läsk, smaksatt kaffe och chips.During graviditeten, åt du förmodligen när du kände hungrig. Du kommer nu att behöva minska snacks och se till att de är kalorifattig men fyller livsmedel istället för kaloririka, näringsfattig skräpmat. Fylla på näringsrik mat som hel-vete crackers, russin, yoghurt, lättmjölk och veggies.In Förutom att äta en välbalanserad kalorifattig diet, kvinnor som ammar också bränna ytterligare 600-800 kalorier en dag. Din kropp behöver minst 500 extra kalorier om dagen för att amma, vilket kommer att innebära att öka din dagliga kaloriintaget till åtminstone 2700. Men även med en ökning, kvinnor som inte ökar sin aktivitet efter förlossningen lyckas ändå gå ner i vikt samtidigt som bröst-feeding.Your nyfödda kan utlösa förödelse på din sömncykel, vilket kan störa din ämnesomsättning, vilket gör det ännu svårare att bli av med barn fett. Efter förlossningen måste du sova när barnet sover och släppa lusten att göra hushållsarbete eller motion. Det är viktigt att vila mycket, vilket kommer att hindra dig från binging på hög kalori mat för energi. När bebisen gradvis åldrar, kommer din kropp att anpassa sig till förändringar i din sömncykel och du kan börja genomföra tider för rengöring och träning.
    Träning efter förlossning

    Tanken att utöva kan verka överväldigande för nya mammor. Kvinnor är inte fysiskt redo att träna förrän tidigast sex veckor efter förlossningen. Det bästa sättet att börja bli av baby fett är att börja med små steg varje dag för att öka din aktivitet. Börja med att gå runt kvarteret i ditt närområde och öka ditt avstånd långsamt ett par dagar åt gången. Driver en sittvagn som du promenera bränner 150 kalorier var 30 minuter, så överväga att ta ditt barn med dig på dina promenader. De flesta barn njuta av friluftslivet och miljöombyte. När du känner dig bekväm med en promenad rutin, försök att införliva kardiovaskulär träning i din träning rutin. Försök att göra cardio i 20 till 30 minuter vid tre till fem dagar av veckan.Du inte fastnar med en övning rutin som du inte tycker så om promenader inte är din grej, prova simning eller cykling, eller någon annan aktivitet som kommer att bränna kalorier. Lyfta vikter är ett annat bra sätt att snabba upp din ämnesomsättning och tona upp slapp barn fett. Försök att ansluta med andra nya mammor i ditt område för att hitta en träningskompis. Många kvinnor upplever att sällskap under träningen hjälpt dem att stanna fokuserad och hängiven.