| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Så att driva en effektiv yogapass

  Köra ett effektivt yogapass kan vara givande men kräver övning. När du utvecklar din egen stil av undervisning, kan du göra justeringar för att ständigt förbättra klassen. Det är vanligt att vara nervös när du börjar undervisa, så var beredd och kommer tidigt. Din avslappnad och självsäker attityd kommer att skapa en bättre klass för att gynna dina elever. Saker du behöver
  noterar kortet
  Music Playlist
  Mats, block och bälten
  Visa fler instruktioner
  1

  Planera en sekvens av asanas som aktiverar alla de stora musklerna. Memorera sekvens om möjligt, eller skriv ner poser på en anteckning kortet. Börja din börsnoterat sekvens med andningsövningar för att centrera uppmärksamheten hos dina elever på sin yoga. Flytta in i Sun Hälsningar, sedan poserar såsom Nedåt-Facing Dog, träd pose och Bridge pose, alla utmärkta för nybörjare. Fortsätt med balansering poser, såsom Warrior sekvensen, och stänga med inversioner, såsom Shoulder Stand. Förbered föreslås ändras innebär för nybörjare, medel och avancerade studenter.
  2

  Montera en spellista som innehåller lugnande musik för att sätta stämningen för meditation delen av klassen. Ladda instrumental musik eller sånger med avslappnande sång för att sätta stämningen för en mer avslappnad klass. Om du undervisar en fartfylld klass, t.ex. ashtanga eller vinyasa, välj optimistiska låtar för intensiva sekvenser.
  3

  Kontrollera replokalen för tillräckligt yogamattor, block och remmar för alla elever. Fråga eleverna om några hälsofrågor, skador eller graviditet innan lektionen börjar. Gör en mental anteckning om elever som kan behöva mer uppmärksamhet. Med varje ny pose, presentera modifierade innebär att studenter med hälsoproblem.
  4

  bistå alla elever som behöver hjälp med att få ställa upp. Sätta gränser för klassen, t.ex. att komma i tid. Lås dörren efter lektionen börjar om nödvändigt för att undvika avbrott. Be eleverna att stänga av alla elektroniska apparater och avstå från att prata.
  5

  Börja klassen på tiden. Börja klassen med ett mantra eller en kollektiv "OM" för att sätta stämningen.
  6

  Demonstrera varje pose som du förklara hållning. Ge de andetag tekniker i samband med varje pose. Gör meddelanden om säkerheten i pose innan du flyttar in i det. Till exempel bör gravida och menstruerande kvinnor inte utför inverterad poser.
  7

  Gå runt i klassen för att hjälpa elever som är inte rätt inriktade på asanas. Fråga eleverna om du kan korrigera sina ställningar. Ge beröm för att uppmuntra klassen.
  8

  Avsluta klassen med en nedvarvning eller kort guidad meditation. Avsluta klassen på tiden. Be eleverna att rensa bort mattorna och yoga utrustning innan han återvände dem. Ge information om kommande kurser och evenemang som kommer att intressera dina elever. Vara den sista att lämna, väntar först att besvara eventuella frågor och se till att yoga utrustning har lagts undan ordentligt.