| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att få muskler Snabb & Naturligt

  Bygga muskler är något som många människor vill göra, men har ingen aning om hur man ska gå tillväga, eller har gått om det på fel sätt. Det finns mer att bygga muskler än att plocka upp några vikter och lyfta dem ett par gånger, och du kan sätta på muskeltillväxten du vill utan att ta onaturlig mat eller piller. Du måste följa en strikt rutin som består av kost, vila och träning för att uppnå muskeltillväxt du önskar. Instruktioner
  1

  Ät mer kalorier och ta in mer protein. Spela hur många kalorier och hur mycket protein du för närvarande äter genom att titta på livsmedelsmärkning och lägga upp den totala kalorier och protein du normalt förbrukar på en dag. Börja äta ungefär 500 fler kalorier än vad du brukar göra och ta in ett gram protein per kilo kroppsvikt varje dag.
  2

  Fokusera på hela kroppen, inte bara en muskelgrupp. Ju fler muskler du engagera, desto större hormonfrisättning du får från träning, och som stimulerar muskeltillväxt hela dagen, enligt Män Fitness.
  3

  Lyft mindre med tunga vikter och mer med lätta vikter. Alltför många reps med tunga vikter producerar inte mer betydande muskeltillväxt, och det ökar chanserna för tårar och drar. Aldrig överstiga 20 reps. Lättare vikter kommer att producera samma muskeltillväxt som tyngre vikter, men du måste lyfta dem tills du inte kan lyfta dem längre, enligt Science Daily.
  4

  Ändra din rutin varje fyra till sex veckor. Ändra antingen antalet reps, vikt eller övningarna. Dina muskler kommer att vänja sig och anpassa sig till en konstant rutin och du kommer att se mindre muskeltillväxt som du fortsätter med samma rutin.
  5

  begränsa mängden cardio träning du gör för att två till tre dagar en vecka och jogga i högst 30 minuter varje dag. Du kommer att förlora de nödvändiga kalorier behövs för muskeltillväxt genom att ta del i ständig cardio träning.
  6

  Vila dina muskler. Musklerna växer när de vilar, inte under din träning, så det är viktigt att lämna minst en dag i-mellan alla pass, och att sova sju till åtta timmar per natt.