| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Varför är det viktigt att vara säker med Muskelkapacitet?

  Oavsett hur mycket vikt du lyfter eller antalet repetitioner du utför, arbetar du på Muskelkapacitet när du gör motstånd övningar. Felaktig träning under motstånd motion kan leda till muskel stammar, stukningar eller ens ledskador. Fokusera på säkerheten är viktig när du utför varje övning rutin så att du kan förbättra hälsa, kondition och nå dina mål. Fördelar med Resistance Training

  Fördelarna med motstånd motion är många. Regelbundna möten kommer att öka din muskelmassa vävnad, förbättra styrka samt öka din ämnesomsättning. Under ett träningspass kommer du att bränna kalorier, och du kommer att fortsätta att bränna dem efter ett träningspass är klar, medhjälp viktminskning. Med förbättrad styrka du kommer att kunna utföra dag till dag uppgifter mer effektivt, om du är en idrottsman det kommer att öka prestandan. Förbättrad Muskelkapacitet har också den fördelen att de bidrar till att bevara muskelmassa som du ålder.
  Förebyggande av skador

  Det viktigaste skälet för säkerheten under muskulös konditionsträning är skadeförebyggande. När du inte vet vad du gör i vikt rummet, ökar du dina chanser att skada. För att förhindra skador, först lära sig att göra varje övning korrekt. Börja med ett lätt motstånd tills formen är fulländad, sedan gradvis lägga till fem till 10 pounds tills du har en utmanande vikt att utföra din träning. Börja med en eller två uppsättningar av åtta till 12 reps av varje övning, vila mellan seten.
  Överträning
  p Det är väldigt lätt att overtrain kroppen. Det är ett tänkesätt som om lite är bra, är mer bättre, men det är inte alltid fallet med muskulösa-konditionsträning. Kroppen behöver tid att återhämta sig mellan resistens-träningspass. Vila minst 48 timmar innan du arbetar en muskel grupp igen. Om du fortfarande är väldigt öm, ta en annan dag. Tecken på överträning är trötthet, oförmåga att prestera på samma nivå, ömhet och potentiella skador. Addera Opassande övningar

  Du kan se någon på TV eller i gymmet gör en mycket avancerad övning som verkar kul, eller utmanande. Tänk dock att detta arbete inte kan vara lämpliga för dig. När du väljer muskulös fitness övningar du behöver tänka på din förmåga nivå, fysiska begränsningar och mål. Det är där en professionell tränare kommer att vara användbart. De kan bedöma dig och utforma ett program som uppfyller dina behov och förmåga. Börja med en övning för varje större muskelgrupp: rygg, bröst, axlar, triceps, biceps, abs, glutes, lår och vader. Gör dessa övningar två eller tre gånger per vecka på nonconsecutive dagar för att hjälpa till att förbättra Muskelkapacitet säkert.