| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Sport & Passiv aggressivt beteende

  Athletic konkurrens har många fysiska och psykiska fördelar för de idrottare som deltar. Inte bara kan en idrottsman få fysisk styrka, uthållighet, rörlighet och snabbhet, men han kan också öka sin karaktär. Genom att arbeta som ett lag och lära sig att följa instruktioner, kan en idrottsman övervinna passiva aggressiva och andra destruktiva tendenser. Betydelse

  Passiv aggressivt beteende är vanligt hos ungdomar och ofta som mindre problematiskt än aggressivt beteende. Den subtila naturen av tillståndet kan gå oupptäckt, och ändå dess långsiktiga konsekvenserna kan bli allvarliga. Passiv aggressivt beteende är en utåtriktad överensstämmelse med de regler och förväntningar auktoritet samtidigt inåt upprätthåller en trotsig, fientlig eller arg attityd. Enligt MedlinePlus hemsida, är detta inte längre erkännas som en personlighetsstörning utan snarare ett symptom på andra villkor.
  Funktion

  Sport och atletisk konkurrens kan hjälpa hantera den inre förbittring till myndigheten att passivt aggressiv person känner. Genom att skapa obligationer med lagkamrater och bilda en relation med coachen, är den passiva aggressiv person dras bort från sitt eget ego och känsla av självtillräcklighet. Det viktiga är att laget och besegra motståndaren, inte hans egna individuella självcentrerade intressen.
  Förebyggande /Solution

  Unga idrottare kan dra nytta av en stark coachning i en mängd olika sporter att bygga karaktär tidigt och förhindra eller lösa eventuella utveckla passivt aggressivt beteende. I flagg eller tackla fotboll, kan tränare uppmuntra idrottare att springa tillbaka till krypa och att undvika överdriven firandet av individuella prestationer såsom touchdown danser och osportsligt näve pumpa efter en nyckel tackling. Coacher ska vägleda firande mot gruppens insatser.

  Grund vid roten av passivt aggressivt beteende är en önskan att undvika konflikter, sporter som fotboll, hockey och brottning möjliggöra en öppen uttryck för aggression. Sport ger idrottare en kontrollerad miljö att släppa ilska. När besvikelser och konflikter uppstår inom teamet, kan varje idrottsman läras att ta ansvar och inte skylla på andra. Genom att inse att alla gör misstag, är passivt aggressiv vrede mindre benägna att sjuda.