| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • De bästa Linnen för Running

  Vissa linnen är mer fördelaktigt att ha när du kör än andra. Sedan kör är en krävande fysisk sport och komfort är också viktigt, att hitta en kombination av de två kvaliteter i en atletisk linne gör för den bästa linne att bära medan du kör. Kvaliteter som stöd, material och passform är viktigt, liksom att hitta ett linne försedda med reflexer så du syns när ljuset inte är så bra, t.ex. vid skymning, gryning eller nattetid. Stöd

  Speciellt för kvinnliga löpare, hitta ett linne för att köra som stöder den övre halvan är mycket viktigt. Några linnen är gjorda med inbyggd sport bh, eller en hylla bh, för att stödja brösten medan du kör. Hitta ett linne med rätt storlek behå för din byst för att du har tillräckligt stöd under dina körningar. Andra tankar har inbyggda system muskel stöd som ger ett visst motstånd mot dina muskler medan du flyttar, vilket ger dig en bättre träning medan medhjälp din hållning. Både Reebok och Fila finns företag som erbjuder toning dräkt för detta ändamål.
  Material

  Materialet i din kör tank top är en av de viktigaste faktorerna för att avgöra vad linne är bäst för dig. Vissa material förhindrar skav på huden. De flesta syntetiska tyger som spandex, Luon och polyester, till exempel, gör att du kan röra sig smidigt och inte låta huden gnugga tillsammans. Men bomullstyger är bättre för personer med eventuella hud allergier och känslighet eftersom det andas luft bättre. Dina behov styr vilken tank material är bäst för dig.
  Fit

  passform för din tank är viktigt eftersom du vill att det ska låta dig komplett utbud av rörelse samtidigt inte att sakta ner dig. En erodynamic och bästsäljande passar bäst för hastighet eftersom den möjliggör för mindre luftmotstånd. Men om hastigheten inte är ett problem under din löpning och du bara vill vara bekväm, välja en tank som passar hur du vill, även om du föredrar en baggier linne som kan ha mer luftmotstånd.

  Safety

  Beroende på ditt liv schema, kanske du inte har möjlighet att köra under dagen när ljuset och sikten är god. Ofta måste löpare springa före eller efter jobbet, i skymning eller gryning, för att få i ett träningspass. Eftersom solen är inte helt ute vid dessa tider, är det svårare för förare ser du igång. Av denna anledning, hitta ett linne med inbyggda reflektorer för att göra dig lättare-sett till bilar. Mest träningskläder företag har linnen med reflexer på dem, men om du inte kan hitta ett linne du vill med dem, kan du också bära en kör väst. Nathan och Nike både göra reflekterande kör västar du kan bära över din tank top för att hålla dig säker och synlig.