| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad pass Bränn Off en ostburgare?

  Slukar en saftig cheeseburger kan vara en tillfredsställande upplevelse, men om du gör en vana av att njuta av kaloririka livsmedel alltför ofta, kommer du att börja märka extra fett visas på din kropp. Om du är den typen av person som noga övervakar vad du konsumerar så att du kan träna för att hålla sig i form, tillåt dig själv att njuta av en cheeseburger någonsin nu och igen - men då, snöra på dig skorna och hitta en träning som bränner bort måltiden: s kalorier. Cheeseburger Kalorier

  Antalet kalorier i din cheeseburger beror på vem som gör det och vilka extra ingredienser och kryddor du lägger. Nötkött och ost är både hög i kalorier, och en typisk snabbmat, singel-patty cheeseburger ofta innehåller cirka 300 kalorier. Om din burgare innehåller bacon eller ytterligare färsbiffar och du lägger till kryddor som ketchup, ökar kaloriinnehållet i cheeseburger snabbt. Dubbel ostburgare med bacon kan innehålla cirka 500 kalorier. Dessutom äter pommes frites och dricka läsk kommer att lägga flera hundra kalorier till din måltid.
  Gymträning

  När du är klar äta din cheeseburger, stannar på gymmet på väg hem och välja en övning som bränner kalorier effektivt. Aerobic övningar bränna kalorier snabbt och beroende på din vikt, kommer det inte ta lång tid att bränna 300 till 500 kalorier. Om du väger 185 pounds, kommer en kraftig 30-minuters träningspass på stillastående cykel bränna 466 kalorier, medan en halvtimme elliptisk maskin träning kommer att bränna 400 kalorier. Om ditt gym erbjuder klasser steg aerobics, en 30-minuters hög effekt klass kommer att bränna 444 kalorier.
  Hem-övningar

  Ge inte upp på idén att bränna bort de kalorier du förbrukat om du åt ditt cheeseburger hemma. Du behöver inte fancy träningsutrustning att bränna flera hundra kalorier under en kort tidsperiod. Kraftfulla gymnastik, som inkluderar armhävningar, jumping jacks och crunches, hjälper en 185-pound person bränna 355 kalorier på 30 minuter. Hoppa rep är också en effektiv övning, samma person kommer att bränna 444 kalorier på en halvtimme träningspass
  andra övningar

  Varje typ av träning förbränner kalorier, och. nyckeln till att dras till utnyttjande efter din kalori-rika burger är att hitta en aktivitet du tycker. En timmes promenad på 4,5 km /h kommer att hjälpa en 185-pound person bränna 444 kalorier och en halv timmes spel av basket kommer att bränna 355 kalorier. Om du njuta av cykling och simning, bränner varje aktivitet kalorier snabbt. Ett 185-pound person kommer att bränna 444 kalorier på 30 minuters cykling på 14-15,9 mph och 488 kalorier under en halvtimme simma med crawl.