| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Är 30 minuter Simning bättre än att köra på löpband i en timme?

  Du vet att du måste inkludera aerob träning som en del av din träning plan för att hålla ditt hjärta friskt och bidra till att kasta eller undvika extra pounds, men körs på en löpband kanske inte tilltalar dig. Valet är ditt: ett överflöd av fysiska aktiviteter ger en kardiovaskulär träning. Simning är ett alternativ till att köra för aerob träning, men du bör förstå hur de två verksamheterna jämföra. Kaloriförbränning
  p Om den enda anledningen till att du ska välja mellan att köra en timme på ett löpband eller simma i 30 minuter är att bränna mest kalorier för dina ansträngningar, bör du hålla fast vid löpbandet. Mayo Clinic s diagram av aeroba aktiviteter indikerar att köra 5 miles per timme bränner 606 kalorier jämfört med 423 brända kalorier medan du simmar varv för samma tid. Klipp din simning tid i hälften och du bränner bara ungefär en tredjedel så många kalorier som du kommer att springa på löpbandet i en timme. Det faktiska antalet kalorier du bränner under någon aktivitet beror på hur mycket du väger och nivån på träningens intensitet, men i allmänhet, löpning bränner mer kalorier än simning gör.
  Impact Jämförelse

  Även om löpning på löpband är oftast lättare på lederna än att köra på trottoaren eller packad smuts, kommer dina höfter, knän och vrister tar fortfarande ett bultande från effekten av dina fötter slår löpbandet däcket om och om igen under ett träningspass. Om du har smärta eller andra problem med dina leder, kanske du föredrar att ta din träning till vattnet i stället för att slå löpbandet. Simning är en mindre påverkan aktivitet jämfört med att köra, men det ger motstånd utan påverkan, utmana din kropp samtidigt som stressen utanför lederna.
  Ökad Simning Intensitet

  Om simning är din enda träning alternativet eller du har vuxit uttråkad med löpband-träning och letar efter en ny men jämförbar aktivitet, kan du förbättra de resultat du får från 30 minuters simning. I en artikel i "Runner World," Marc Bloom förklarar att springa mot vattnet motstånd kan öka intensiteten i en vatten träningspass och ger samma fördelar av att köra på mark utan den höga effekten. Bloom rekommenderar körs i vattnet djupt nog att du inte kan röra vid botten av poolen, men även om du bara gå i bröstet djupt, kommer vattnet att ge tillräckligt motstånd för att göra träningen effektiv. Kör precis som du skulle göra om du var på löpbandet, pumpa armarna och använda händerna för att trycka tillbaka vattnet. Addera löpning och simning Intervaller

  När lindra tristessen och trycka förbi en platå är dina mål, kan du dela upp din löpning och simning rutiner genom att lägga till intervallträning, som kombinerar blod-pumpa aerob aktivitet och styrketräning i ett enda träningspass. Stew Smith, skriver på Military.com rekommenderar en swimming intervallpass bestående av simning 100 till 200 meter följt av 10 till 20 armhävningar, 20 till 30 crunches, 10 till 20 lockar biceps och 10 repetitioner av den militära pressen. Gå igenom sekvensen fyra eller fem gånger. Du kan kombinera samma typ av intervall med löpband igång.

  Smith beskriver också en kombination av löpning och simning för idrottare som råkar ha tillgång till en strand. Denna träning görs genom att köra en halv mil på stranden, simma 100 meter ut och 100 meter rygg, och kör en halv mil. Alternate löpning och simning, att få in så mycket motion som du kan under en 30-minutersperiod.