| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur kan man stärka din abs på en Power Plate

  Att ha en stark, skulpterade sex-pack är de flesta människors dröm. Även om det inte är realistiska för de flesta av oss, de gör magövningar på en Power Plate istället för på golvet eller en Bosu bollen kan dramatiskt öka resultaten i en bråkdel av tiden. Power Plate är en vibration maskin som sänder vågor av energi i hela kroppen som aktiverar muskelsammandragningar mellan 25 och 50 gånger per sekund, förbättra prestanda i så lite som 15 minuter per dag. "Det gör att muskelfibrerna att skjuta så snabbt - att rekrytera upp till 90 procent av muskelfibrer - så att du kan få en bra träning på kortare tid", förklarar kändis tränare Adam Ernster, som äger The Bunker gym i Beverly Hills, CA. "Din kropp är ständigt kämpar instabil plattform och tvingar dig att stärka din kärna muskler." Effekt Plattorna är ett populärt träning verktyg för många personliga tränare och nu blir allt vanligare på gym som Equinox Fitness. De kan köpas för at-home användning vid www.powerplate.com. Webbplatsen förklarar vetenskapen bakom maskinen och erbjuder en mångfald av hela kroppen övningar. Saker du behöver
  Tillgång till en Power Plate maskin, antingen på ett gym, privat studio eller ditt hem
  löst sittande kläder träningskläder
  Visa fler instruktioner
  Hur Stärka din abs på en Power Plate
  1

  Hit startknappen på programmet pad på toppen av Power Plate och välja graden av vibrationer (30 rekommenderas för nybörjare), och tryck på "Low" alternativet.
  2

  Välj hur lång tid för motion. Börja med 30 sekunder och bygga upp till 60.
  3

  Sitt på basen av Power Plate inför ryggen, med fötterna vilande på den vertikala delen av maskinen medan du håller på att handtag för stöd. Tryck på startknappen på undersidan kontrollpanelen och börja göra långsamma och kontrollerade crunches.
  4

  Att tona och stärka obliques, gör en Side Plank med din högra hand på basen, fötterna på golv och höja höfterna mot himlen. Hit start och håll i 30 sekunder. När maskinen har slutat vibrera, sväng till vänster och upprepa.
  5

  Gör en Front Plank med underarmarna vilande på basen av Power Plate, hålla kroppen i en rak, stabil linje med fötterna på golvet. Var noga med att inte låta höfterna stiga uppåt (tänk dig att du balansera ett glas eller vatten på ryggen). Tryck på startknappen och håll i 45 sekunder medan upphandlande dina magmuskler.
  6

  Stimulera en yogiska Boat pose genom att sitta på basen av Power Plate vänd åt sidan. Höj dina ben och armar samtidigt så att du gör en V-form med fingrarna pekar mot fötterna och tårna pekar mot taket. Lyft bröstbenet, luta sig tillbaka en aning och dra ihop din kärna muskler. Hit start på kontrollpanelen och håll i 45 sekunder.
  7

  Precis som med någon form av motion, är stretching en viktig del av en Power Plate träning. Öka vibrationerna till 50 och stå upp rakt på basen och låt överkroppen hänga löst som en trasdocka samtidigt höja höfterna i luften. Tryck på startknappen och slappna av och håll i 45 sekunder.