| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kan Resistance Band hjälpa tonen Arms?

  Träningsband är populär bland fitness tränare, motionärer hem och fysiska instruktörer rehabilitering. De är lätta att transportera eftersom de är lätt och kompakt. Resistance band kan rikta specifika muskler, vilket gör dem idealiska för toning. Arm toning med motstånd band är idealiska eftersom de är mer mångsidiga än hantlar och maskiner fitness. Arm Toning
  band

  Resistance ger progressivt mer motstånd som behövs, effektivt toning armarna. När du startar en toning regim, bör användaren arbeta med banden på sin längsta längd för att ge ljus motstånd. Som styrka och muskeltonus börja bygga, kan användaren förkorta resistens band genom att linda den runt händer eller fötter för att öka motståndet.

  Band ger linjär resistans, vilket innebär mer ett band sträcks, desto mer motstånd finns. När toning armar med denna linjära motstånd, bör du utöka alltid armen till sin fulla rörelseomfång att erhålla maximal styrka och toning förmåner. Personer som använder motstånd band kan blanda upp sin toning rutin för att undvika tristess. Addera Välja ett band
  p Det finns olika typer av band att välja på när du startar en toning regim . Beroende på användarens kondition, band kommer i sex nivåer: tunn, medium, tungt, extra tungt, speciellt tung och super tung. Vissa band är elastiska rör som har handtag för enkelt grepp, medan andra är helt enkelt en lång rektangel av elastiskt material utan handtag.

  Personliga preferenser spelar en stor roll i vilken stil är bäst för en individ. Band finns i olika längder samt. Längre band blir lättare att arbeta med, men kommer att göra det möjligt för mer progressivt motstånd när förkortas manuellt. Om ett band inte är förseglad i förpackningen i butiken, granska den för revor eller sprickor, vilket kan orsaka bandet att riva.
  Targeting armmuskler

  Specifika muskelgrupper kan riktas vid toning armarna med ett motstånd band. Arm toning består i huvudsak av övningar för upphandlande och släppa biceps och triceps. Biceps är de muskler på framsidan av den övre armen, och triceps löper längs ryggen.

  Biceps lockar kan göras medan han står på mitten av bandet. Triceps extensions kan göras genom att hålla bandet snett bakom dig och höjer ena armen upp och ner vid armbågen medan den andra armen är nere vid din sida. Underarm muskler också kan tonas genom att böja och släppa handlederna medan du håller motståndet bandet.

  När du gör toning övningar med bandet, arbeta varje muskelgrupp individuellt för bästa resultat. Använd enkla gemensamma rörelser, som rör en gemensam åt gången för att krympa och släppa en enskild muskel.