| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att börja träningen med en Resistance Tube Band

  Träna med ett motstånd slang band är det perfekta sättet för resenärer och de som inte vill köpa en vikt som fortfarande få ett givande träningspass. Inte bara är motstånd rör band bra för konditionering, men också för dem som vårdar en skada eller har ett begränsat utbud av rörelse. Vem som helst kan oavsett deras kondition eller aktivitetsnivå är, använd ett band motstånd röret för att förbättra sin hälsa. Instruktioner
  1

  Hitta rätt bandet motståndet röret för dig. Band säljs med olika spänningar nivåer - en del av dem är verkligen lätt att sträcka ut och vissa inte. Att hitta rätt spänningsnivå för du kan maximera din träning och förebygga skador.
  2

  Bestäm dina fitness behov och mål. Om du vet varför du vill använda ett band motstånd rör, kan du sedan hitta lämpliga övningar för de muskler du vill rikta. Resistance band är populärt används i stället för styrketräning, men kan också ingå i kardiovaskulär träning och gymnastik.
  3

  Inrätta en träningsrutin. En muskel kommer bara att bli starkare med korrekt, upprepad användning. När du planerar din rutin, inte pressa kroppen för hårt eftersom du lätt kan skadas. Nybörjare bör göra åt 15 till 20 repetitioner av varje övning planeras med motståndet röret bandet. Mer erfarna utövare kan göra samma antal repetitioner, men göra två till tre uppsättningar av varje.
  4

  Värm upp. Innan något konditionering träning, är det viktigt att värma dina muskler. Detta kan bidra till att få dina muskler luckrats upp och beredd att arbeta som blodet börjar cirkulera i hela kroppen. Värmer upp kommer också lossa lederna upp och hjälpa till att förebygga skador. En uppvärmning bör bestå av minst fem minuter av en aerob träning, även om det bara innebär att gå en promenad.
  5

  Lär dig hur man korrekt att utföra varje övning. Dålig hållning och inte veta hur man gör en övning ordentligt kommer inte bara få dig skadad, men kan hålla dig från att uppnå fitness resultat du söker. Studera trovärdiga resurser som detalj exakt hur man gör motstånd övningar rör bandet. En bra beskrivning kommer att omfatta hur långt isär fötterna bör vara från varandra, hur din rygg och nacke ska hållas, hur långt upp armarna upp och böjas, och hur man korrekt andas under varje repetition. Om du fortfarande inte säker på hur man utför övningarna motstånd band, schemalägga en tid att träffa en tränare som kan visa dig hur man använder bandet korrekt. Att göra en övning på rätt sätt kommer att få dig att dina mål mer effektivt.