| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om övningar skumgummirulle för löpare

  Runners utmana sina kroppar markant. Löpning är en av de svåraste sport på din kropp. Muskler och mjukdelar kommer att arbetat hårt och ofta kan knut eller hålla spänning. Med hjälp av en skum rulle är ett billigt sätt att bygga ut knutar och göra vad som kallas själv myo-ansikts release. Det är som att ge dig själv en djup vävnad massage. Foam Roller

  En skum rulle är precis vad det låter som. Det är en rulle av skum. Skumrullar är svårt nog att sätta press på knop men är tillräckligt mjuk för att tillåta vissa ger att matcha formen på din kropp. De är runda formade så att de kan rulla och är oftast långa så att de kan användas på längden över ryggen. Dock är det ofta lättare att halvera dem och använda dem på det sättet. Du kan enkelt klippa dem med en vass kniv.
  Muskler

  Runners tenderar att betona sina kalvar, IT band, fyrhjulingar, hamstrings och glutes. Alla dessa muskler och instrumentbräda kan bearbetas vidare med en skum rulle. När rullande vaderna, börjar ovanför ankeln och gå upp till nedanför knäet. IT bandet ska startas under höften och rullade hela vägen längs sidan av benet för att ovanför utsidan av knäet. Quads är rullade underifrån höften ner till ovanför knät. Hamstrings görs underifrån skinkorna till ovanför knät. De glutes typiskt rullas genom att sitta på skum rulle och rör sig diagonalt från den övre utsidan till botten. Det är viktigt att följa dessa anvisningar från muskler eller fascia ursprung poäng till fästpunkter med riktningen av muskelfibrer. Gå inte i den motsatta riktningen. Stanna längs vägen på ömma punkter som de är oftast knop. Håll i 30 till 60 sekunder tills knop utgåvan.
  Fördelar

  skumgummirulle hjälper musklerna återhämta sig snabbare eftersom det hjälper blodet att cirkulera genom dem . Det kommer också att hjälpa till med flexibilitet och rörelseomfång som Compact upp knutar som drar musklerna tight kommer att släppas. Även om skum rulle kan vara smärtsamt under användning, efteråt kommer du att känna väldigt avslappnad. Addera Stretching

  Runners alltid ska sträcka efter en körning. Detta är också ett bra tillfälle att skum rulle. Om du skum rulle först, kommer dina sträckor bli djupare. Sträck dina vader, hamstrings, fyrhjulingar, IT band och glutes efter en körning och efter skum rullande. Skum rullande kan fungera som en bra svalna period också.
  Varning

  Aldrig skum rulla lederna. Löpning är svårt nog på lederna utan att sätta press på dem med skum rulle. Stoppa rullande rörelse innan du får dina knän eller anklar. Ta din kropp utanför rullen och placera den på andra sidan av leden, om du går ner i benet. Också, rullar inte direkt på en kontusion. Detta är en kontraindikation för massage också. Inte bara kommer det vara smärtsamt att rulla på ett blåmärke, men det kommer att göra det läker långsammare.