| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Typer av Bowflex Machines

  Bowflex träningsutrustning ger en full body workout som ger kardiovaskulära fördelar. Sedan slutet av 1990 har bolaget utnyttjat en variation av maskiner att rikta fritids och konkurrenskraftig entusiaster. Mångsidigheten i övningarna varierar mellan varje Bowflex modell, men varje utnyttjar patenterade motstånd teknik för att hantera det breda spektrum av kondition nivåer bland konsumenterna. Effekt spön

  Den ursprungliga utformningen av Bowflex systemet ingår användning av Power-Rods, en specifik resistans struktur för att erbjuda spänning kontra vikt. Bowflex erbjuder en livstidsgaranti på varje Ström Rod, lovar att de erbjuder en stark träningspass utan risk för ledvärk som fri vikt träning ibland skapar. Modeller som utnyttja kraften Rods inkluderar Bowflex Blaze, bowflex Xtreme SE, Bowflex Xtreme 2 SE, Bowflex Ultimate 2 och Bowflex Ultimate XTLU. Varje erbjuder en Squat Station, Leg Attachment och Lateral Tower Attachment. Med-solver.com uppskattar all makt Rod modeller erbjuder cirka 65 övningar med 210 pounds av motstånd. Addera SPIRAFLEX Models

  Bowflex Revolution och Bowflex Revolution XP använder en ny motstånd teknik som kallas "SpiralFlex," ursprungligen av NASA för att användas av astronauterna på den internationella rymdstationen. SPIRAFLEX plattor erbjuda samma motstånd under hela övningen, medan Power Rods ändrar sin resistans intensitet som de böjer. Den Bowflex Revolution erbjuder fler bilagor än Bowflex revolutionen XP, såsom en predikant curl kvarstad, en benpress funktion, cardio rodd, 5-positionen fot sele, valfri lateral torn och griper handen.

  SelectTech Models
  SelectTech Hantlar erbjudande vikt val med twist av en urtavla.

  Bowflex SelectTech Hantlar är ett kreativt alternativ för den genomsnittliga hem gym användare som inte har golvyta flera viktskivor. Den Bowflex 1090, bowflex 552 och Bowflex 220 modeller varje erbjudande ett munstycket för system som stegvis anpassar vikten på varje hantel.
  TreadClimber Models

  Bowflex TreadClimber erbjuder den kombinerade fördelarna med en elliptisk tränare, trappa klättrare och löpband. De TC6000, TC5300, TC5000, TC3000 och TC1000 modeller vardera ger en kardiovaskulär träning som efterliknar den naturliga rörelsen av trappor utan överdriven fysisk ansträngning det skulle kräva i verkliga livet. De viktigaste skillnaderna mellan varje modell inkluderar fler avläsning och alternativ övervakning i de dyrare versionerna. Den TC5300 och TC6000 är större enheter med längre promenader däck.