| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man organiserar en Yoga Studio

  En noggrant organiserad yogastudio kan hjälpa din yoga eleverna slappna av och koncentrera sig fullt ut på sin yoga. En organiserad yogastudio bör ha en utsedd plats för, öva utrymme yoga rekvisita, en meditation relikskrin, en receptionen och omklädningsrum. En liten organisation kommer att gå en lång väg att skapa en känsla av lugn och lätt att driften av studion. Efter dessa åtgärder kommer att försäkra att du är på väg till en organiserad yogastudio. Saker du behöver
  Yoga rekvisita
  hyllor eller garderob
  kroksetet
  Yoga utrustning renare
  Visa fler instruktioner
  1

  visualisera hur du vill att studion ska organiseras. Det är alltid trevligt att ha en uppfattning i förväg om hur utrymmet ska se ut och kännas. Fråga dig själv vad som känns som den mest naturliga platsen för att ordna de viktigaste inslagen i studion. Om du var en yoga student vid studion, var skulle du vara mest bekväm praktiserande, skulle vilken riktning du vill möta, och skulle du vilja speglar eller inte?
  2

  Utse en separat och säker plats för all yoga utrustning, antingen en robust uppsättning av hyllor eller en garderob. Var medveten om att eleverna måste kunna för att komma till rekvisita, om de kommer in sent, så det är bäst att ställa in rekvisita i ett område som det är lätt att nå, men ur vägen.
  3

  Köp yoga rekvisita som du behöver. Yogamattor är viktiga och andra bra alternativ inkluderar yoga block, remmar, bolster, filtar, kuddar och kuddar öga. Vid beställning av yoga utrustning, vara medveten om hur många elever som du uppskattar kommer att delta i klasser och alltid överskatta. Det är oerhört viktigt att ha tillräckligt med yoga utrustning för varje elev. Om du redan har yoga utrustning, kontrollera kvaliteten för slitage.
  4

  Separat yoga utrustning med liknande saker, placera alla mattorna tillsammans, etc.
  5

  Montera krokarna på sidan av hyllor eller i garderoben för att använda för att hänga yoga remmar.
  6

  Investera i miljövänliga rengöringsmedel för att rengöra både studion och utrustningen.

  7

  Utse en plats i studion som en meditation eller helgedom utrymme. Detta kommer att vara en plats för blommor, rökelse, ljus och andra andliga objekt.
  8

  Utse en reception eller kontor område för organisation som står på avstånd från, och kommer inte att störa, den praxis område.
  9

  Tilldela en trygg och täckt utrymme för eleverna att klä av sig och hålla sina tillhörigheter.