| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Typer av Dru Yoga

  Dru Yoga är en yoga metod, och kan i sig betecknas som en typ av yoga. Ordet "Dru" härstammar från ett sanskrit ord som ungefär betyder "stillhet." Som sådan, är Dru mer likt Hatha yoga i som ställer hålls längre, men som Vinyasa använder Dru ett "flow", göra praktik lite mer dynamisk än i Hatha. Den största skillnaden mellan Dru och andra typer av yoga, dock är dess användning av visualisering, positiva affirmationer. Specialiserade "Energi Block Release sekvenser" i Dru diktera att vissa traditionella poser följa och utesluter varandra på ett visst sätt samtidigt med specifika andningsmönster, handrörelser, och visualiseringar. Den Dru Sun Sequence
  Dru Sun Sequence fokuserar på hjärtat center.

  Sun Hälsningar fokuserar traditionellt på stående i Tadasan, och typiskt betona arm stretching, halv-hissar, och framåt böjar. I Dru yoga, är visualisering av solen i dina händer hela praxis uppdrag, med fokus på hjärtat center. Olika mantran tänkt att sägas högt vid specifika tider som alla börjar med "Om." Sekvensen avslutas i Barnets Pose, och en reflektion över inre upplösning. Målet med Dru Sun Sequence är att öka vitalitet och bli stress.
  Dru Seat of Compassion Sequence
  Hip stretching betonas i Dru Seat av medkänsla Sequence.

  målet för Dru Seat of Compassion Sequence är tänkt att omvandla smärtsamma känslor till positiva. Den Dru Seat Medkänslans också är känd som Premanasa, eller The Löpare, och sålunda, fokuserar denna sekvens på hamstring och höft stretching. Teorin är att människor håller spänningar och känslomässiga smärta i höfter, och därmed utgör är tänkt att släppa dem.
  The Dru Hälsning till de fyra riktningarna Sequence
  Den Dru Hälsning till de fyra riktningarna Sequence handlar mot norr, söder, öster och väster vid olika instanser.

  Dru Hälsning till de fyra riktningarna Sequence är tänkt att rikta inre energi för att stöd i healing fysiska, psykiska eller känslomässiga sjukdomar. Sekvensen handlar mot norr, söder, öster och väster vid olika instanser och utföra olika poser samtidigt uppmana respektive emotionella kvaliteter och färger som är förknippade med varje riktning.