| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör yoga rekvisita av återvunnet material

  Handgjorda yoga rekvisita gör stora gåvor, och de lägger till en personlig touch till någon yoga. Yoga rekvisita kan vara dyrt att köpa, och är inte alltid miljövänliga. Gör din egen yoga leveranser av repurposed material och naturliga fyllmedel. Använd intressanta tygkonstruktioner att skapa visuellt unik rekvisita. Brodera eller applikationer yoga-tema bilder som lotusblommor, OM symboler eller mandalas på rekvisita för extra flärd. Saker du behöver
  1 kopp lavendel
  1 dl linfrön
  återvunnet tyg Sida 2 återvunna D-ring spännen
  symaskin
  tråd
  Needle
  Sax ruler
  Visa fler instruktioner
  Sy din egen Yoga Strap och Lavender Eye Pillow
  1

  Hitta dina leveranser. Skär upp gamla kläder och återanvända tyget, eller leta efter tyg i sparsamhet butiker. För att hitta stora bitar av återvunnet tyg, välja gardiner eller dukar. Du kan också hitta D-ring spännen på sparsamhet butik. För torkade lavendel och linfrön, fråga på din lokala hälsokostaffär eller beställa on-line.
  2

  Sy en yoga rem av re-föresatt tyg och 2 D-ringar. För att göra en rem, behöver du fyra remsor av icke-stretch. Använda fyra bitar av tyg gör bandet starkare. Skär varje remsa 95 inches lång och 2 inches bred.

  Stift alla fyra remsor räta mot räta. Använda en 3/8-tums sömsmån, sy tre sidor av tyget, lämnar en smal ände öppen. Trimma och förstärka sömmen genom att sy den igen, sy höger längs kanten.

  Vänd sidan tyget rätt ut. Använd en pinne för att försiktigt trycka hörnen ut. Använd ett varmt strykjärn för att ånga ut eventuella rynkor. Slå in den råa kanten av rektangeln om 1/4-tums och järn kanten för att hålla den på plats. Sy slutet stängd. . Top sy runt hela kanten av bandet

  Bandet är nästan klar: det behöver bara de D-ringar fästa ena änden. Placera två D-ringar på ena änden av bandet och fäll bandet över ca 2 inches. Nåla den vikta sektionen på plats och sy tvärs remmen två eller tre gånger för att ordentligt fästa D-ringar.
  3

  Gör en kudde meditation öga av mjukt tyg. Klipp två bitar av tyg i 8 1/2-by-4-inch rektanglar. Nåla fast höger sida av tyg tillsammans. Sy tre sidor av rektangeln, lämnar en av kortsidorna öppna.

  Vänd sidan rektangeln rätt ut. Om hörnen blir hoptryckta upp, använd en pinne för att försiktigt trycka hörnen ut. Använd ett varmt strykjärn för att ånga ut eventuella rynkor. Slå in den råa kanten av rektangeln om 1/4-tums och järn kanten för att hålla det på plats.

  Använd en tratt för att fylla ögat kudde med linfrön och lavendel blommar. Använd tillräckligt med fyllning att ögat kudden känns full, men inte över-packa. Nåla den öppna sidan och sy stängd.