| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man syr en väska yogamatta

  Sy en väska för din yogamatta kommer att hålla mattan ren och skyddad mellan dina yogaklasser. Denna väska är enkel i design, med en rörliknande väska för själva mattan, en dragsko för att hålla påsen stängd och en rem för att bära väskan. Anpassa din väska med vackra tyg eller spets eller hålla det enkelt och vanligt. Oavsett vad du väljer att göra, kommer du vara glad att ha denna behändiga toto medan du är på språng. Saker du behöver
  yogamatta Måttband
  Compass
  1 yard tyg
  Sax Flighter Iron
  symaskin
  Dragsko sladd
  Ribbon

  Visa fler instruktioner
  1

  Rulla upp mattan och mäta längden och omkretsen av mattan. Lägg 3 inches till omkretsen mätning och mätningarna rektangel. Lägg ytterligare 3 inches till längden av rektangeln för dragsnöret delen av påsen. Klipp ut en rektangel av tyg enligt mätningar.
  2

  Använd en kompass för att mäta en cirkel på tyget som är längden på din omkrets. Lägg 2 inches till cirkeln för sömsmån. Mät rektangel av tyg och klippa cirkel av tyg enligt dina mått. Addera 3

  Vik en av de kortare ändar på rektangeln av tyget dubbelt och stryk tyget för att hålla söm på plats. Vik tyget från toppen för att bilda en slinga tillräckligt stor för dragsko sladden. Sy den vikta kanten på tyget.
  4

  Vik rektangeln på längden med baksidan av tyget utåt. Sy de två kanterna tillsammans, bildar ett rör för din yogamatta. Lämna utrymme upptill för dragsko för att gå i den lilla öglan på toppen. Sy kanterna av cirkeln till den nedre kanten av tygröret, motsatt den sida med dragsko.
  5

  Vänd röret påsen ut och in så att framsidan av tyget är vänd utåt. Kontrollera sömmarna för att se till att de är täta. Klipp en bit band några inches längre än påsen och sy ändarna till toppen och botten av påsen. Weave sladden genom öglan på toppen för att skapa dragsko. Sätt din yogamatta i påsen för att kontrollera att den passar. Knyt dragsnöret slutar att hålla din yogamatta säker.