| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
  • Shoulder Expansion Övningar

    Shoulder expansionen övningar kan lägga bredd till smala axlar, vilket kan förbättra din styrka och utseende. Dessa övningar fokuserar på att bygga täta axelmuskler att öka bredden på denna muskelgrupp. Tala med din läkare innan du påbörjar dessa övningar, särskilt om du har skadat ditt rotatorkuffen eller andra skuldror. Hantel Lateral Höjer

    Denna övning kommer att engagera de laterala deltoids att utöka bredden på dina axlar. De rörelser inom denna övning bör utföras noggrant för att undvika att skada axeln muskler och leder. Du kan utföra denna övning hemma eller i gymmet som allt du behöver är en uppsättning hantlar. Noggrant välja den vikt du kommer att använda, eftersom du kommer att ha den här övningen att vara utmanande, men inte väljer en vikt som är för tung för din konditionsnivå. Till att börja den här övningen, ta en uppsättning av hantlar och placera ena foten lite framför den andra. Gångjärn överkroppen något framåt vid höfterna för att ta bort trycket på korsryggen. Håll hantlarna så handflatorna är vända mot varandra och föra vikterna tillsammans för att möta direkt i framsidan av låren. Ledande med armbågarna, höja armarna i sidled, eller på sidorna, tills armbågarna är på samma nivå som dina axlar. Se till att dina handleder är på samma höjd som armbågarna. Sänk vikterna och upprepa.
    Hantel Upright Rows

    rörelser inom denna övning också att isolera de laterala deltoideus muskler att utöka bredden på axlarna. Innan du påbörjar den här övningen väljer en vikt som är något tyngre än de laterala höjningar, eftersom denna övning inte sätta alltför stor påfrestning på dina rotatorkuff. Börja med att stå med ena foten lite framför den andra och placera en liten böj i knäna, detta kommer att skydda nedre delen av ryggen från övertryck. Håll hantlarna rakt framför dig med handflatorna vända mot kroppen och tummarna pekar mot varandra. I en flytande rörelse, lyft hantlarna lodrätt upp din kropp genom fackling ut armbågarna. Lyft hantlarna upp till ditt nyckelben och sedan sakta sänka vikterna. När du höjer hantlarna du bör sluta när dina handleder är direkt framför eller strax under axlarna. Låt inte hantlarna styra rörelsen, utan snarare flytta vikter på en långsam och stadig takt.