| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Träning för att bygga Abs & Biceps Snabb

  Muskulös biceps och mage är tecken på god hälsa och kondition. Beroende på genetik, vissa människor bygga muskler snabbare än andra. Andra faktorer som påverkar muskelmassa inkluderar kost och vilken typ av träningstider. Att bygga magmuskler och biceps snabbt, träna regelbundet och bränsle kroppen ordentligt. Hantel Biceps Curl

  biceps curls som använder relativt tunga hantlar kommer att bygga biceps snabbt. Vad som anses vara tungt beror på din utgångspunkt kondition. Välj en vikt som gör det svårt för dig att göra en fullständig tre uppsättningar av 10 repetitioner.

  Att utföra hantel biceps curls, hålla en hantel i varje hand, med handflatorna vända framåt. Häng armarna vid sidorna med armarna raka. Curl dina armar så vikterna går upp mot axlarna. Sänk armarna och upprepa. Addera Hantel enarmad Isometrisk Curl

  annan typ av träning för biceps är den enarmade isometrisk curl. Återigen, börja med en hantel som är tungt och utmanar dig att få igenom uppsättning övningar.

  Börja med att hålla hantlar i varje hand. Curl armen upp med höger hand tills armbågen är böjd 90 grader. Håll armen i denna position. Att hålla armen på plats, curl vikten mot vänster axel och sänka den. Fyll i resten av repetitioner med armen i denna position. Upprepa denna övning på den andra sidan.
  Stability Ball

  Bygg abs snabbt med hjälp av en boll, en av de bästa sätten att bygga magmuskler. Stabiliteten bollen gör dig mer utbud av rörelse för att rikta de lägre abs och sneda. Utför crunches på dem, tre uppsättningar av 12 till 15 repetitioner, och känna abs brinna. Träna musklerna två till tre gånger i veckan för snabba resultat.
  Överväganden

  Även de övningar som du gör för att bygga magmuskler och biceps snabbt är viktiga, förändrade matvanor är en stor del av ekvationen. Du kan skulptera stora muskler som förblir dolda om de är under lager av kroppsfett. Ät en diet med låg sockerhalt och måttlig kolhydrater för att se snabbare resultat.

  För bästa resultat, även utföra aerob träning minst tre gånger per vecka i 30 till 45 minuter. Simning och jogging är exempel på aerob träning.