| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Korrekt Formulär för Incline benching

  Den sned bänkpress är en bröstövning utföras med antingen en skivstång eller ett par hantlar och en justerbar träningsbänk. Gör övningen med rätt form garanterar maximal muskel utveckling och samtidigt förhindra eventuella skador på axlarna eller bröstkorgen. Säkerhet är också viktigt under press, värva en partner att upptäcka dig, speciellt om du använder tunga vikter. Barbell Press

  Att göra sned bänkpress, ligga med framsidan uppåt på en träningsbänk vinklas mellan 45 och 60 grader i underliggande ett hantelställ. Använd en bred, overhand grepp att hålla skivstång och lyft upp och bort från ställningen. Ett brett grepp innebär att dina underarmar är vinkelrätt mot golvet i botten fasen av rörelsen. Håll vikten med armbågarna förlängas, men inte låst, direkt ovanför ögonen. Böj armbågarna ut åt sidorna för att sänka vikten på övre delen av bröstkorgen och återgå till den förlängda armbågen kan fullfölja en upprepning. Addera Hantel Variation
  p Om du har en spotter, be honom att lämna dig hantlarna när du är i rätt position. Om du inte har en spotter, sitta med hantlarna vid höfterna och sedan höja upp dem till den förlängda armbågen ovanför ögonen. Du bör hålla hantlarna med en palm-läge framåt och tummarna lindade runt handtaget. Sakta sänka hantlarna mot övre delen av bröstet som du böjer armbågarna, hålla inne huvudet vid kanten av dina armhålor. För att slutföra en upprepning, förlänga armbågarna för att återgå till den ursprungliga positionen av hantlar över dina ögon.
  Form noterar

  Liggande på bänken, din fötterna ska placeras stadigt på golvet. Om fötterna inte når golvet, placera en upphöjd plattform under dem. Håll ditt huvud, axlar och rumpa i kontakt med bänken under hela utförandet av övningen - ingen övergripande av ryggraden som du trycker upp. Andas in när du slutför den nedåtgående fasen av rörelsen och andas ut när du trycker på vikten upp igen. Var uppmärksam på positionen för dina handleder när du trycker upp och ner. De bör bilda en rak linje med dina underarmar, snarare än att böja bakåt, för att förhindra påfrestningar.
  Greppbredden

  Ett brett grepp på en skivstång håller tyngdpunkten i träna på bröstfenan av bröstet och den främre deltamuskeln på framsidan av axlarna. Om du väljer en smalare grepp och sätta armbågarna in mot sidorna av kroppen, är betoningen större på triceps musklerna på baksidan av överarmarna. När du använder hantlar, fackling armarna ut åt sidorna ger större bröst och axlar aktivering, samtidigt som armbågarna mot revbenen ger större triceps aktivering.