| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder vatten övningar för Back Pain

  Många människor med ryggsmärtor använda vatten övningar för lindring och avslappning. Genom att minska mängden trycket på diskarna och lederna, musklerna i ryggen är mindre benägna att bli inflammerad och smärtsam. När du tränar i en pool, hjälper vattnet att stödja din kroppsvikt medan du arbetar för att öka styrkan i musklerna i ryggen, förhindra ytterligare stelhet och smärta. Instruktioner
  1

  Värm upp i minst 5 minuter innan du börjar använda vatten övningar för att hantera din ryggvärk. Försök att göra samma typ av rörelser som ingår i de övningar du planerar att utföra men i långsammare takt. Värmer upp gör att din kroppstemperatur, andning mönster och hjärtfrekvensen att anpassa sig till de nivåer som krävs för aerob träning.
  2

  Håll hydrerad när du tränar för att minska ryggsmärtor. Även om du kommer att vara nedsänkt i vatten större delen av tiden, måste du ändå dricka gott om det före, under och efter träningen för att hålla musklerna i ryggen från åtdragning.
  3 < p> Träna i varmt vatten för att hålla ryggen så bekväm som möjligt. Temperaturen i din poolens vatten bör vara minst 80 grader när den används för aerob träning.
  4

  Träna dina ryggmuskler genom att stå mot väggen i den grunda delen av poolen och utföra knäböj i set av fem. Placera fötterna axelbrett isär och några inches bort från väggen, och sedan långsamt huka sig, vilket gör att din rygg för att glida ner väggen. Fortsätt tills knäna är böjda som om du sitter ner, vila i 5 sekunder och sedan stå igen.
  5

  Walk eller mars i vattnet för intervall på 10 till 15 minuter utan att vila. Denna typ av lågintensiv aerob aktivitet kommer att stärka musklerna i ryggen och mage, utan att sätta stress på skivorna och skarvar i ryggen. Genom att gå mycket långsamt genom vattnet för
  6

  Svalka ca 5 minuter. Detta gör att musklerna i ryggen för att återanpassa sig till sin normala vilande tillstånd och bör förhindra onödiga ömhet.