| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Aquatic Armhävningar

  Armhävningar är en av de bästa övningarna för att göra för att stärka och bygga upp musklerna i bröstkorgen. De kan göras på golvet eller mot en stol eller vägg. Du kan också göra en variant av armhävningar i poolen. De kan göras utanför poolen väggen eller samtidigt som flyter i den djupa änden. Gör armhävningar i vattnet kan vara ett bra alternativ för dem med handleden och skuldror eller inte kan bära vikt på överkroppen. Om du är också bekymrad över att bygga ben i handleder och armar på grund av skada eller osteoporos, så småningom kommer du att behöva arbeta upp till gör landbaserade armhävningar som kräver att du bära vikt på benen. Eftersom vattnet gör utövandet icke-viktbärande är det inte tillräckligt att bygga benmassa. Saker du behöver Review, en nudel, sparka styrelse och en flotation bälte
  Visa fler instruktioner
  Mot poolen väggen
  1

  Stå rakt inför poolen väggen . Ju djupare vattnet är du i lättare övningen är som du minskar storleken på din egen vikt du måste flytta.
  2

  Placera handflatorna platt mot väggen om axelhöjd och om axeln bredd isär. Håll hälarna platt mot golvet och sänk bröstet mot väggen.
  3

  Se till att hålla höfterna bakåt och inte låta dem falla framåt. Din kropp bör förbli i en rak linje.
  4

  Tryck handflatorna i väggen och räta armbågarna. Se till att du inte låser armbågarna när du trycker tillbaka.
  5

  Upprepa för tre uppsättningar av åtta till tolv repetitioner. Addera I den djupa änden med en nudel eller kickboard
  6

  En nudel är lättare att göra denna övning med. När detta blir försök lättare att gå vidare till en kickboard. Huvudet i den djupa änden.
  7

  Denna övning görs bäst klädd i en flotation bälte så att du kan hålla kroppen rak. Om du inte har ett bälte, placera en nudel under dina höftben.
  8

  låg platt på magen. Håll på en nudel eller kickboard. Att hålla kroppen rak skjuta nudel eller kickboard rakt ner i vattnet.
  9

  Kontrollera att du går rakt ner och inte låta Nudel eller styrelse reser framåt eller bakåt. När armarna är helt utsträckta, bör nudel eller styrelsen vara direkt under bröstet. .
  10

  Spänn magmusklerna och dra Nudel eller kickboard tillbaka upp till bröstet. Se till att du inte låser armbågarna. Upprepa för tre uppsättningar av åtta till tolv repetitioner Addera