| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du hittar Fitness klubbar med pooler

  Välja ett gym kan vara en utmanande uppgift. Det finns så många olika fitness program och val att det kan vara överväldigande. Välj ett gym som har en pool för vattengymnastik eller varvet simning. Vissa gym erbjuder endast en lap pool, medan andra erbjuder en pool där gruppövningar hålls. Gör din hemläxa när forska ett gym. Gör en lista med frågor och en lista av bekvämligheter som du är ofrivilligt att kompromissa om. Instruktioner
  ett gym

  forskningen inom ditt område. Ringa runt eller besöka deras hemsidor för att ta reda på om de har pool anläggningar. Gymmet Locator webbplats finns en förteckning över gym och fitness center när du anger ditt postnummer.
  2

  Besök gym i ditt område. Schema turer i anläggningarna. Ställ frågor. Har de en pool? Om de har en pool, be om poolen användning. Är ren poolområdet? Har de erbjuder handdukar för poolen användare? Addera 3

  prata med personalen, inklusive utbildare, för varje anläggning. Är de professionella? Be att få se sina referenser. Om de inte har någon, flyttar till en annan anläggning. Fråga om de är utbildade i hjärt-lungräddning och första hjälpen.
  4

  Titta på poolen utrustningen. Är det nytt? Utför de regelbundna, planerade underhållet? Har de övervakningskameror?
  5

  Har de erbjuder grupplektioner vatten aerobics? Är de klasser som ingår i gym medlemskap? Vilka tider erbjuds de? Måste man registrera sig för klasserna förhand?
  6

  Kolla öppettiderna. Vissa gym har öppet 24 timmar om dygnet, medan andra kan vara öppen under bestämda tider.
  7

  Titta på vad bekvämligheter som erbjuds. Vissa gym har ett ångbad och bastu, medan andra kanske bara har duschar. Om du väljer mellan två gym, kan de extra bekvämligheter vara den kritiska punkten som hjälper dig att fatta ett beslut.
  8

  Läs online recensioner av gym för feedback från andra medlemmar. Du kan ta reda på några viktiga saker som du inte fick höra av gymmet personal.