| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hip Öppnare Sträcker

  höfter och höftleder är anslutningspunkten för många muskler och strukturer i kroppen, inklusive nedre ryggen, glutes, quadriceps, bäcken och hamstrings. När höfterna blir tight från för mycket eller inte tillräckligt aktivitet, kan de dra på alla anslutande områden, vilket orsakar spänningar, stress, stelhet och smärta. När du sträcker in höfterna och tillåta dem att öppna, börjar med att frigöra denna spänning och lindra stress och smärta i samband med det. Baksidan av Hips
  Barnets pose hjälper till att försiktigt lossa och stretcha höfterna för att öppna dem.

  baksidan av höfterna, inklusive glutes, kan bli tight från löpning, cykling, träna eller ens sitta för länge. När detta område blir tight, kan det dra i musklerna i nedre ryggen, orsakar smärta och spänningar i detta område. Sträckor som öppnar i detta område förlänger och släpper musklerna runt baksidan av höfterna och glutes att lindra spänningen genom dem och in i nedre delen av ryggen. Barn är pose, pose Framåt Veck och Pigeon är alla sträckor som öppnas på baksidan av höfterna.
  Framför Höfter
  Pigeon pose, bland andra sträckor, öppnas i höft flexor på framsidan av höften.

  framsidan av höfterna, känd som höftböjarmuskelaturen, kan bli tight från att träna för mycket och sitter för mycket, när de är täta, kan det irritera lår, knän, ljumskar och kärna. Sträcker som öppnar in i detta område öppna vecket på framsidan av höfterna och släpp åtföljande spänningar. Pigeon pose, låga utfall och Bridge pose är alla sträckor som öppnar och förlänga höftböjaren på framsidan av höfterna. Addera ditt inre lår
  skomakarns pose hjälper till att öppna och frigöra de inre höfter.

  De inre lårmusklerna kan bli tight och orsaka spänningar i hela ljumsken, i bäckenet och ner i knäna. Detta område kan bli tight från alltför mycket aktivitet eller sitter med benen i kors för ofta. Skomakarns pose, även känd som fjäril stretch, är en djup sträcka in i lår, ljumske och höfter. En annan sträcka är ett stort ben Forward Fold, eller enbenta Forward Fold. Dessa hjälper till att avlägsna trycket byggts upp runt insidan av ljumsken, lår och höfter.
  Utsida lår
  Twists hjälpa att frigöra de yttre höfterna.

  yttre lår kan bli spänd från ett träningspass som kickboxning eller pilates, liksom från knäböj, skikt eller springer. De yttre lår ansluta till sidorna av midjan, ryggen och ner i knäna, som kan känna spänningar och stress när detta område stramar. Happy Baby pose, sittande vändningar och tillbakalutad vändningar är alla sträckor som öppnar i de yttre lår. Dessa hjälper till att försiktigt släppa spänningen byggs upp runt sidorna och baksidan av höfterna som ofta leder till lägre tillbaka stelhet, täthet genom sidan kroppen och knäsmärta.