| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör steg aerobics hemma

  Det är lätt och roligt att komma i form med hjälp av steg aerobics. Allt du behöver göra är att få lite upbeat musik, koreografera själv en rutin, sätta lite musik på, och T-steg och hörn-knee din väg till bättre hälsa. Saker du behöver
  Workout musik
  Visa fler instruktioner
  1

  dig terminologin, grundläggande rörelser och koreografi involverade i steg aerobics. Nästan alla instruktionsfilmer kommer att använda sig av dessa principer.
  2

  Vet att de grundläggande steg aerobics pass är koreograferat till att omfatta 32 slag per set. Ett "set" är en serie rörelser som syftar till att träna de riktade delar av kroppen (eller hela din kropp, som du föredrar). Ställer upprepas om och om igen över bredden av din träning hemma.
  3

  Gör en ärlig bedömning av din kondition. De närmare detaljerna om vad du gör i de följande stegen kommer att bero på om du vill ha en lätt, medium eller hård träning.
  4

  Köp en instruktionsvideo hemvideo från din lokala sportaffär återförsäljare, avdelning eller videobutik . Söka rekommendationer från professionella och instruktörer om du vill ha lite hjälp med att välja bland de olika alternativen.
  5

  Gör rutinen enligt instruktionerna i videon. Musik kommer att ges antingen som en del av den inspelade träningspass eller på en separat CD eller kassett. När du är klar, utvärdera hur du känner. Var det träning för intensiv eller för lätt? Du vill hitta medelväg, speciellt när du börjar.
  6

  Hitta ett steg program aerobics tv du kan följa med. Om du har kabel-tv, kommer du att kunna hitta dessa med lite svårigheter, men de är oftast sänds under dagen. Tänk dock på att du inte kan skräddarsy en sådan träning för att möta dina personliga behov. Inte över-anstränger dig, speciellt när man börjar ute.
  7

  Choreograph din egen rutin med din nyfunna kunskap aerobiska steg. Välj musik som lämpar sig för intensiteten i träningen som du vill, och finjustera det som du går. Var uppmärksam på de signaler din kropp ger dig. Fortsätt inte att anstränga ömma leder och muskler. Tala med din läkare och rikta olika delar av kroppen om muskel-eller ledvärk i ett visst område återkommer.