| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Navy SEALs träning rutin

  Navy SEALs ses ofta som en symbol för fysisk kondition. De genomgår omfattande utbildning. De är skyldiga att bära tung utrustning långa sträckor över land och hav, ofta manövrera genom svår terräng till fots. Målet med Navy SEAL träning är att bygga kondition samt förmågan att manövrera kroppsvikten över hinder med lätthet. Den SEAL träning betonar kärna styrka. Cardio

  Inte bara måste SEALs kunna täcka miles på marken, men de är ofta sjunkit med helikopter till ett område och måste simma i land. Seals göra allt detta med full växel som kan väga fifty pounds. För att simulera denna typ av utbildning, måste du göra cardio både på land och i vattnet.

  Navy SEALs i fältarbete på energibesparing, men under utbildningen de vill bygga sin cardio tröskeln så mycket som möjligt. För att hålla jämna steg med dem, kommer du att arbeta upp till att köra långa sträckor flera gånger i veckan. Ett löpband kan inte replikera träningen av tätningarna eftersom det är en statisk miljö. Om möjligt, kör i bergiga områden som erbjuder en varierad lutning utmaning att öka intensiteten i träningen. Arbeta upp till långa serier av cirka 10 miles.

  Samma principer för energisparande används i simning. Under utbildningen arbetar på distans simning, eller trampar vatten med bara händer eller fötter. SEALs måste se vart de är på väg och ofta anställa sidestroke. Plan för att få din långa simma upp till en mil. Addera kärna

  grundläggande styrka och smidighet hjälpa Navy SEALs manövrera över alla typer av terräng. De gör en hel del grundläggande utbildning och en hel del hinder arbete. Core träning inkluderar sit-ups (både standard crunches och modifierade sax med förhöjda ben) och håller modifierad planka poser. SEALs göra dem i upprepade set med 50 reps per set.

  SEALs utföra vissa vanliga styrketräning men det är inte deras största prioritet. Hinder träning bygger muskler på ett mer dynamiskt sätt, eftersom de arbetar för att komma över en serie av väggar, tunnlar och korsningar rep så snabbt som möjligt. Dessa olika hinder kräver dem att dra sin kroppsvikt upp eller använd armar och ben för att korsa ett rep. När tränar hemma, improvisera en hinderbana av ditt eget och arbeta på att förbättra din tid.