| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Träning Aktiviteter

  Övning ger dem som deltar i det en naturlig hög, genom att öka deras humör och endorfiner. Konstant träning gör att människor lever längre och lyckligare. Utbildning din kropp, om och om igen, kan öka hälsoeffekterna av fysisk aktivitet och sätta din kropp till en rutin. Fysisk träning kan ske genom en rad olika aktiviteter, genom både styrka och kardiovaskulär aktivitet för att skapa ett program holistisk träning. Fysisk aktivitet, ofta bytas med ordet motion, kan göras i en grupp eller individuellt. Kardiovaskulära Aktiviteter

  Kardiovaskulära övningar bygga muskelstyrka och uthållighet, och är en viktig del i fysisk träning. Löpning är en av de mest populära kardiovaskulära övningar eftersom det stärker benmusklerna och höjer din puls avsevärt. Däremot kan hjärt övningar inkluderar den kraftiga upprepning av styrketräning övningar såsom armhävningar och knäböj.
  Sport-baserade aktiviteter

  Group fysisk träning är ofta sättet att börja träna för nybörjare, eftersom det motiverar en individ att fortsätta att utöva genom att visa andra människor gör samma verksamhet eller verbala motivation från lagkamrater. Det schema av spel i många lagsporter börjar också en rutin som underlättar regelbunden motion. Laget är beroende av varje individ och att personen är ansvarig för lagkamrater. Fotboll, hockey och volleyboll är lagsporter som finns i många samhällen. Det finns verksamheter som kan skapa en övning rutin för även de människor som inte är experter på fysisk aktivitet.
  Calisthenic Aktiviteter

  calisthenic aktiviteter är ett bra sätt av styrketräning utan att behöva gå till gymmet. Du använder din egen kroppsvikt för att få styrka och flexibilitet från en mängd olika aktiviteter. Pull-ups är ett bra exempel på calisthenic aktiviteter. Genom att hålla fast vid en stolpe ovanför ditt huvud, kan du dra din egen kroppsvikt upp att utöva din armar, bröst och kärna.
  Styrketräning Aktiviteter

  Styrketräning är liknar calisthenic aktivitet, men verkliga vikter används i stället för kroppsvikt för att stärka musklerna. Vikt maskiner eller fria vikter som varierar i poundage kan användas. Du kan öka antalet set du utför varje övning eller antalet repetitioner i varje set att justera svårigheter som du blir starkare. Objekt runt huset, såsom tvättkorgar och andra tunga föremål, kan användas för att lyfta som en form av styrketräning.