| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du köper en Roadbike

  Köpa en ny eller skräddarsydd landsvägscykel kräver viss hänsyn för korrekt montering, budget prissättning och varaktiga komponenter. Även om det inte finns ett sätt att avgöra vilken typ av väg cykel ska köpas, kan flera viktiga områden i jämförelse att göra processen enklare. Instruktioner
  1

  Definiera dina mål som ryttare. Är du intresserad av länge till medelstora åkattraktioner att förbättra konditionen? Är du intresserad av att turnera eller racing? Eller kommer du att använda vägen cykel för pendling till och från arbetet? Att känna dina mål som ryttare kommer att avgöra vilken typ av landsvägscykel som mest passar dina behov.
  2

  Tänk hur många växlar du vill ha vägen cykeln att ha. Enligt AA Bikes, bör cyklister som rimligen är lämpliga och planerar att cykla på plan till kuperad terräng överväga en landsvägscykel med en dubbel kedjedrevet och 8 till 10 bakre kuggar. Den tredubbla kedjedrevet har lättare växlar och är bra för kuperad terräng. Medan de flesta rimligen passar cyklister kan tillräckligt träna med en 8-cog kassett (t.ex., 8 växlar), lägga till ytterligare redskap kommer att ge större trampa insatser och möjliggöra mer kontroll.
  3

  Överväg pris . Enligt BethelCycle.com följande prisguide bör användas: $ 1.500 till $ 2.500 för en nybörjare landsvägscykel $ 3.000 till $ 4.500 för en anpassad väg cykel
  4

  Köp den ram, hjul och andra komponenter på samma tid för att undvika dyra uppgraderingskostnader senare. För att säkerställa en bra passform, bör alla komponenter monteras vid montering och därmed bör köpas samtidigt. Förhandla rabatter när man bygger en ny väg cykel.
  5

  Shoppa runt. Använd en online-källa som Road Bike Review att hålla dig ajour med nya produkter och jämföra priser mellan flera källor. För att köpa din väg cykel, överväga en online-källa som TrekBikes.com, TheBikeShack.com eller BikesDirect.com. Att bygga din väg cykel från ramen upp, överväga en online-webbplats som BethelCycle.com. Professionell cykel montörer är på personal och kan hjälpa dig att välja rätt delar och komponenter.
  6

  Överväga att köpa en vattenflaska och buren samt en hjälm och pump för användning vid ridning.

  Addera