| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur komma i form i 20-årsåldern

  När man blir äldre, kan det inte komma som naturligt att hålla sig i form. När du når 20-årsåldern, kunde hålla sig i form betyda att du måste öka din vecka träningsrutin till en ny nivå av intensitet. Rådgör med din läkare för att avgöra rätt fitness plan för din kropp typ, men i allmänhet, kommer att införliva konditionsträning, styrketräning och en hälsosam kost i din livsstil hjälper dig att hålla på rätt spår när det gäller kondition i 20-årsåldern. Instruktioner
  1

  Ät rätt. 20-årsåldern är ett årtionde som kan komma med en massa ohälsosamma vanor, så det är viktigt att skydda sig mot dåliga matvanor, såsom binging eller äta under stress. Låt dig inte luras av snabblösning kost planer om du märker att du har skjutit på pounds. Istället äter en balanserad kost rik på frukt, grönsaker, spannmål, kött och mejeriprodukter. Klipp ut skräpmat och snacks som innehåller mycket socker och bara äta när du är hungrig.
  2

  Håll hydrerad under hela dagen. Vatten är en viktig del av kroppens sammansättning, smörjning och fylla dina muskler och leder. Om du glömmer att dricka vatten under hela dagen, speciellt på dagar som du tränar, kan du sätta dig i riskzonen för uttorkning.
  3

  Börja en vecka konditionsträning. Konditionsträning, även kallad aerob träning, fungerar ditt hjärta och lungor samt de stora muskelgrupper i kroppen. Simning, cykling och löpning är effektiva former av cardio som kan hjälpa tona dina muskler, bygga hjärt uthållighet, förbättrar din ämnesomsättning och bränner kalorier. Oprah.com rekommenderar efter 30 minuters styrketräning med 30 minuters konditionsträning tre gånger i veckan, samt ytterligare 45 till 60 minuter cardio, ta en ledig dag i veckan för återhämtning. Din kropp är vanligtvis stark i 20-årsåldern, men om du bara börjar en ny hjärt-program, kanske du vill arbeta upp till detta mål, försöker minst 25 minuters måttligt intensiv konditionsträning tre gånger i veckan.
  4

  Genomföra ett styrketräningsprogram för att komplettera din konditionsträning. Styrketräning tre gånger i veckan i minst 30 minuter kommer att stärka och tona dina muskler, samt förbättra din vilande ämnesomsättning, så att du kan bränna kalorier även i vila. Lyft fria vikter såsom skivstänger eller hantlar, eller på gymmet för tyngd-motstånd maskiner. 20-årsåldern kan vara en hektisk decennium, så om du inte har tid att göra det till gymmet, är ett billigt och enkelt sätt att träna att använda din kroppsvikt som motstånd. Utfall, vägg sitter, crunches och knäböj är alla former av styrketräning som kan hjälpa dig att hålla dig i form utan att spendera alltför mycket tid eller pengar.