| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur många kalorier bränner du från Cross Country Vandring?

  Komma utanför och bultande trottoaren är ett enkelt sätt att bränna kalorier för att hjälpa dig att hålla dig i form eller gå ner i vikt, men om du inte är ett fan av illaluktande avgaser och ducka fotgängare, ta din träning till bergen. Vandring är mer än bara ett sätt att njuta av stillheten och skönheten i naturen. Medan du sola sig i lugnet i din omgivning, kan du bränna hundratals kalorier i processen. Vandring Kaloriförbränning

  kalorier du förbränner under en vandring beror avsevärt på din vikt. Ju mer du väger, desto mer kalorier du bränner under aktivitet. Enligt Harvard Medical School, kommer en 125-pound person bränna 180 kalorier under en 30-minuters vandring session. Ett 155-pound person kommer att bränna 223 kalorier på 30 minuter av vandring och en 185-pound person kommer bränna 266 kalorier under lika lång tid.
  Jämförbara Övningar

  Harvard Medical School rapporterar vandring bränner kalorier i måttlig takt jämförbar med ett antal gym-baserade och utomhus övningar. Gym övningar som bränner lika många kalorier är att lyfta vikter på en kraftig takt, med hjälp av trapp-steg maskin, snabb dans och undervisning en aerobics klass. Jämförbara utomhusaktiviteter inkluderar utförsåkning, vattenskidor och avslappnad simning.
  Hiking Överväganden
  p Om du är fast besluten att gå ner i vikt snabbt, är det frestande att undvika vandring till förmån för en övning som bränner kalorier snabbare, såsom jogging, simning varv eller cykling. Dock är en av fördelarna med att använda vandring som en övning för viktminskning under hela övningen. Även om du kanske bara kunna upprätthålla en 30-minuters simtur, är det ofta lätt att vandra i två eller tre timmar och bränna mer kalorier trots bara bränna dem på en måttlig takt.
  Vandring Fördelar

  Vandring är mer än bara ett sätt att njuta av frisk luft och solljus medan du bränner kalorier. Den amerikanska Vandring Association konstaterar vandring kan minska risken för att utveckla hälso-tillstånd som högt blodtryck, hjärtsjukdomar, artrit och osteoporos. "Pacific Standard" Tidningen rapporterar vandring kan minska känslor av depression och ångest. Som en aerob träning, kan vandra också förbättra din hjärt-och kärlhälsa, stärka ditt immunförsvar, rensa dina artärer och öka din uthållighet.