| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Ska du motionerar mer än en gång per dag?

  Motion flera gånger per dag kan vara till nytta för vissa, men mer är inte alltid bättre. Om du ska passa in två pass på en dag, har du att vidta försiktighetsåtgärder som du inte övertränar och begränsa dina fitness vinster. Men ändå, om du är ute efter att sänka ditt kroppsfett, kan du göra stora vinster med två pass på en dag. Fördelar
  p Om du är intresserad av att gå ner i vikt, du vill bränna ett stort antal kalorier per dag. Varje gång du bränner 3500 mer kalorier än du förbrukar, förlorar du ett halvt kilo. Därför, att få i två pass på en dag är fördelaktigt eftersom du kommer att göra fler steg mot att kalori underskott. Dessutom är din ämnesomsättning förhöjd under en period efter varje i din träning. Detta innebär att när du är klar med din träning, är du fortfarande bränner en ökad frekvens av kalorier. Genom att få i två pass, då din ämnesomsättning är förhöjd fördubblas. Flera pass är också bra för dem som just har börjat med motion, som enligt den amerikanska rådet om motion, gör flera, kortare pass under dagen precis lika bra som en längre varaktighet session. Addera Överträning

  hoppa rakt in i multipel träning kan leda till överträning eller skada. Efter varje av din träning, fungerar din kropp att läka och återhämta sig från den stress det har utfört. Överträning inträffar när din träning volym och intensitet överskrider kroppens återvinningsgrad. Din kropp är inte kunna återhämta sig tillräckligt i mellan träningspassen. Som ett resultat, din prestation kommer platå och därefter nedgång. Du kommer att känna trött och upptäcker att du är omotiverad att träna. Dessutom ökar denna trötthet skaderisken eftersom din neuromuskulära systemet inte kommer att fungerar optimalt.
  Styrketräning

  Undvik att göra två vikt -utbildning pass per dag, om du riktar olika muskelgrupper. När du lyfter vikter, du bryta ner och skada dina muskelfibrer. Tiden mellan dina lyft sessioner är när musklerna läka, växa i storlek och öka sin kraft produktion. De behöver 48 till 72 timmar för denna läkningsprocessen att inträffa. Om de inte kan återhämta sig helt, kommer din styrka och storlek förmåner vara betydligt begränsad.
  Överväganden
  p Om du ska träna flera gånger i en dag, börja långsamt och väljer två olika typer av verksamheter. Träna två gånger om dagen två till tre dagar per vecka för att starta och sedan införliva mer multipel-workout dagar när kroppen anpassar sig till stress. Gör en typ av träning, såsom cardio på morgonen, och en annan, såsom styrketräning eller yoga, på kvällen. Om du börjar känna trött, skära ner på din träning frekvens.