| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Är du bränna fett om din kropp är kallt under träning?

  Träning i någon form får ditt hjärta att arbeta hårdare, spilla energi och förbrukar kroppens naturliga resurser som bränsle. Din kropp bränner kalorier från fett och kolhydrater butiker att hålla dig igång under ett träningspass. Även förändringar i temperatur kan påverka den takt med vilken du bränner kalorier, att vara kall under träning kommer inte att hindra dig från att bränna fett. Fett vs Carbs

  fitness program kan försöka sälja dig på idén om övningar som bränner fett exklusivt, det enda som betyder något när det gäller att kasta vikt är det totala antalet kalorier du bränner relativa till det totala antalet kalorier du förbrukar. Ju hårdare hjärtat fungerar, desto fler kolhydrater du bränner i förhållande till fett, men det betyder inte att du bränner mer fett vid lägre intensiteter. Mer intensiva pass alltid resultera i högre kalori-burn siffror.
  Långsammare ämnesomsättning
  p Det kan tyckas sannolikt att kallt väder övning skulle snabba upp din ämnesomsättning, eftersom din kropp måste arbeta hårt för att hålla sig varm. Även om detta är sant i extrema fall, fann forskning som utförs vid Naval Medical Research Institute i Bethesda, Maryland, att motion i kallt väder faktiskt dämpats fettomsättningen. En potentiell orsak till denna minskning i metabolic hastighet kan vara förträngning av blodkärl i perifer fettvävnad.
  Extreme Cold

  Även kalla temperaturer kan ha en negativ effekt på fettförbränningen, verkar det som extrem kyla kan resultera i imponerande kalori-burn siffror. Enligt den amerikanska rådet om motion, kan temperaturer kallt nog för att utlösa shivering hjälpa dig att bränna 400 kalorier per timme före träning är även beaktas.
  Varm pass

  Kallt väder träning är effektivt för att bränna kalorier, men det faktiskt tar mer energi att kyla kroppen i extrem värme än det gör för att värma upp det i extrem kyla. Det är en av anledningarna till varma vädret träning kan vara mer gynnsam för viktminskning än kallt väder utbildning. Ändå bör övningar i ytterligheter i vardera änden av temperaturområdet göras med försiktighet.