| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Traction Övningar

  Ryggont kan vara allt från irriterande till försvagande. Kroniska ryggsmärtor bör behandlas av en läkare, men det finns dragning övningar du kan göra dig att lindra trycket på ryggraden och underlätta ditt tillfällig lindrig ryggsmärta. Eftersom varje person med rygg-och nacke-frågor har olika problem, konsultera en läkare för att avgöra vilka övningar passar dina behov och hur man kan förhindra påfrestning eller ytterligare skada. Saker du behöver
  Pillow Bed
  2 stadiga stolar
  Broomstick
  Handduk
  bords-eller bänkskiva
  Visa fler instruktioner
  1

  Ligg på sängen med huvudet ca 18 inches från den övre kanten. Böj knäna att vila fötterna på sängen. Lyft armarna över huvudet och greppa den övre kanten av sängen. Dra försiktigt att tillhandahålla dragning.
  2

  Ligg på golvet med böjda knän. Du kan använda en kudde för att stödja huvudet. Ställ fötterna på golvet, tår framåt, eller vila fötterna på en stol så att dina vader och lår skapa en 90 graders vinkel. Använd dina händer för att trycka försiktigt på låren.
  3

  Lie i en dörröppning med böjda knän och fötterna på golvet. Dina höfter bör även med dörröppningen. Håll kvastskaft horisontellt mot öppningen, ca 8 inches ovanför höfterna, så att det ger motstånd för dragkraft motion. Tryck försiktigt på kvastskaft. Flytta ner så att ditt huvud är i dörröppningen och kvastskaft är ca 8 inches över ögonhöjd. Dra försiktigt i kvast för en alternativ dragning övning.
  4

  Sitt i en stadig stol med fötterna på golvet. Knäna ska vara böjda i 90 graders vinkel - om de inte är din stol för lågt eller för högt. Grip armstöden eller sidorna av stolen och tryck försiktigt ner med armarna, men inte lyfta rumpan från stolen.
  5

  Stå med fötterna höft bredd isär, axlarna raka och hakan parallellt med golvet för att utföra hals sträckor. Lyft försiktigt upp huvudet för att böja nacken tills du tittar i taket. Sänk ditt huvud tills du tittar på golvet. Lyft huvudet och böja nacken till höger, som om du försöker röra höger öra till axeln. Upprepa på vänster sida. Håll varje position ca 10 sekunder, eller så länge som din läkare anger. Om du vid något tillfälle känner smärta, sluta - försök inte att sträcka igenom smärtan
  6

  Vrid huvudet långsamt åt höger, så att hakan är över axeln.. Du ska känna en mild stretch på vänster sida av halsen. Vrid sakta huvudet åt vänster tills hakan är över vänster axel.
  7

  drapera en ihoprullad handduk över axlarna och håll varje ände så att handduken är runt nacken . Dra försiktigt ändarna av handduken mot din högra fot. Slappna av och dra ändarna mot din vänstra fot. Slappna av och luta huvudet bakåt medan du håller handduken avslutar firman för resistens. Håll ryggen rak för att fokusera på övningen på halsen.
  8

  stå mellan två stadiga stolar med stol ryggar mot dig. Toppen av stolen bör vara i nivå med höfterna. Grip varje stol bakåt med en bestämd. Håll armarna raka när du böjer knäna lätt. Dina axlar kommer att stiga mot dina öron.
  9

  Stå på ett stadigt bord. Placera händerna på kanten av bordet nära kroppen och greppa bordskanten. Insidan av dina handleder ska vara vänd framåt. Håll armarna raka och böj knäna något.
  10

  Luta på underarmarna på en hip-hög disk. Böj knäna lätt att sänka din kropp samtidigt hålla underarmarna stadigt på disken.
  11

  stå bredvid en vägg för att utföra skift korrigeringar. Du bör utföra denna övning om dina axlar skiftas åt höger eller vänster, i linje med höfterna. Om dina axlar skiftas åt höger, luta sig mot väggen på höger sida. Om de är förskjutet åt vänster, luta dig mot din vänstra sida. Låt dina höfter vilar mot väggen. Eftersom dina axlar och höfter är både mot väggen, bör din kropp ser nu anpassats.