| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hemlagad Träningsutrustning

  Motion är ett bra sätt att hålla pigga och friska. Tyvärr, kan gå ett gym vara både dyrt och tidskrävande. Vidare, många gå med ett gym och sedan aldrig gå och därmed slösar bort pengar. Kommersiellt gjort träningsutrustning är också dyr. Håll dig i form med din egen hemgjorda träningsutrustning. Det kan vara både lätt att göra och lätt på din plånbok. Hemlagad Ab Bench

  En stor muskelgrupp är kärnan i våra kroppar, nämligen abs. Även om du kan arbeta dina magmuskler genom att göra enkla crunches genom att sitta på golvet och sätta fötterna i en soffa för stöd, fungerar denna övning inte alla områden av dina magmuskler. Vad du behöver är en ab bänk. Tur för dig, är det lätt att göra. Allt du behöver är en styrelse som du kan ligga ner på. Styrelserna är lätt tillgängliga från hemmet-utbudet butiker. Spika en bit rör till botten av styrelsen för fotstödet. Täck bordet med en liten billig skum eller en filt och du är bra att gå. Allt du behöver göra är att hitta en bänk eller ett upphöjt område på vilket du kan lägga brädan. Sedan ligga ner på bordet och du kan utföra benlyft och inverterade crunches, som verkligen kommer att arbeta abs.
  Mjölkkanna hantlar

  En bra uppsättning hantlar kan hjälpa dig att arbeta dina ben, armar, rygg och bröstmuskler. Mjölk kannor kan omvandlas till en uppsättning av hantlar som kan justeras för vikt bara genom att lägga tunga material såsom stenar eller brickor av metall. Mjölk kannor fungerar bra för hantlar eftersom de har ett handtag inbyggd i dem. Detta gör att du använder kannor göra biceps curls eller triceps övningar. Bara vara säker på att inte göra hantel för tung. Fitnesschoices.com säger om din hantel är för tungt, kan du allvarligt skada dig själv och sätta din träning rutin på is tills du läka.
  Utbuktande push-ups
  < p> Push-ups är en annan enkel övning att göra hemma. Du kan öka effektiviteten i övningen genom att höja dig upp en bit från marken. Allt du behöver göra detta är några tunga böcker, såsom telefonkataloger eller gamla läroböcker. Ställ två staplar av böcker på marken och se till att de är i nivå. Wrap böckerna med snöre eller tejp för att se till att de inte glider när du gör armhävningar. Placera handflatorna på böcker och gör en uppsättning av armhävningar.