| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Konsumenternas Guide för Löpband

  Amerikaner träna på löpband mer än någon annan typ av träningsmaskin, enligt Consumer Reports. Nya löpband är dyra. Icke-hopfällbara modeller kan kosta $ 3.000 eller mer, och det fällbara typ kan kosta omkring $ 1,500. När du betalar så mycket pengar för ett träningsredskap, bör du få dina pengar är värt. Med rätt kunskap, bör du kunna undvika luddiga modeller och få löpband som passar dina behov bäst. Överväganden

  Innan du handlar för ett löpband, först räkna ut hur mycket du vill spendera. Bestäm om du planerar att använda löpbandet för promenader, löpning eller båda, hur ofta du kommer att använda det och hur mycket utrymme du har för löpbandet. Löpband tar upp lika mycket plats som en genomsnittlig soffan.

  Alla löpband har ett rörligt band för dig att gå eller springa på. Dessutom har de flesta löpband har en display för hastighet, distans, tid och kalorier och en hylla för din vattenflaska. Löpband varierar kraftigt i pris från budget, mid-range för dyrt. Det finns för-och nackdelar att tänka på för varje prisklass.

  Däck på billiga löpband oftast fälls upp. Om du behöver utrymme när du inte använder den, anser att ett plus. Dock är däcket vanligen för kort för att köra på de fällbara typerna, och budgeten löpband är det minsta robust. De är bäst för promenader bara. Du kan få billiga löpband på Sears, Wal-Mart, The Sports Authority och andra rabatt och sporting bra kedjor, enligt Consumer Reports.

  Mellanklass löpband kan innefatta ett hjärta monitor. De är stabilare och kan därför hantera enstaka gång. Vissa mid-range varumärken är Horizon Fitness, Schwinn, Trimline och Vision Fitness.

  Dyra löpband har den mest kraftfulla motor. De är för seriösa löpare. De flesta av dem Vik inte upp. Leta efter landice, Life Fitness, Nautilus, Precor och sant för de dyrare löpband.
  Funktioner

  Vissa löpband har funktioner som du kanske eller kanske inte vill. Tänk alla de extra funktioner, och inte köpa ett löpband med funktioner som du inte vill.

  En funktion som är valfritt, men gör träningen roligare, är elektronisk programguide. Denna funktion gör att du kan ändra din träning för att simulera kulle springa, till exempel, och det gör att du kan variera din träning hastighet och intensitet.

  Annat tillval är hjärtat-pulsmätare. Den bröstband monitor övervakar kontinuerligt din puls. Handgreppet typ övervakar din puls när du greppa sensor barer.

  Kontroller på ditt löpband ska vara enkelt att använda. Du kan bli irriterad på dåligt utformade reglage. En säkerhetsfunktion du kanske vill är tjudrad säkerhetsnyckeln

  . Du måste infoga en nyckel som fäster på dina kläder med en sladd för att starta löpbandet. Om du faller, kommer sladden dra ut nyckeln och stoppa maskinen. Barnen kommer inte att kunna starta maskinen utan nyckel.

  Var försiktig att köpa ett löpband på nätet. Det är mycket bättre att prova löpbandet först innan du köper en.