| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Carmen Electra Pole Installationsinstruktioner

  Electra-Pole, en bärbar pole dancing apparat inspirerad av Carmen Electra är en byggsats som lämpar sig för nybörjare och professionella dansare likadana. Den är utformad för privat eller yrkesmässigt bruk. Stången kan monteras i nästan alla rum och utökas för att passa de flesta takhöjder. Det kan också tas bort enkelt och snabbt, vilket är perfekt för artister på språng. Innan du börjar

  Se till att din arbetsplats är fri från varje möbler eller föremål. Du bör ha tillräckligt med utrymme att svänga fritt runt hela omkretsen av polen. En grov uppskattning är att mäta hela din kroppslängd med armarna över huvudet, och sedan mäta en cirkel med denna radie runt stången. Detta ger dig gott om arbetsutrymme. Medan stången kan monteras av bara en person, kan du ta hjälp av en vän för extra säkerhet och enkel installation. Också, mäta din takhöjd. Electra-Pole är gjord för att passa takhöjder mellan 7-fot-2 'och 8-fot-6. Om ditt tak inte faller in i detta område, kan du inte installera Electra-Pole.
  Installation

  Ta stången ur förpackningen. Du bör ha tre polsektioner. Slot ihop sektionerna. Lägg botten och toppen plattor på ändarna av stången genom att skjuta in och vrida tills de fjäderbelastade spetsar på plattan klicka i hålen på stolpen. Electra-Pole bör alltid monteras direkt under ett tak reglar. För att hitta den närmaste reglar, knacka på taket tills du hör en förändring i ljudet. När du hör en mer avtrubbade ljud, är den där balken ligger. Om du inte kan höra någon förändring i ljudet, källa ett elektroniskt stud-finder från din lokala järnaffär.

  Ställ stången upprätt mellan golv och tak. Använda momentnyckel som medföljer satsen, skruva och förlänga den övre plattan så att den sticker ut tillräckligt långt att bara etablera kontakt med taket. Upprepa för bottenplattan, tills stången är fast mellan golv och tak. Använda mindre skiftnyckel, dra åt muttrarna på bottenplattan för att hindra stången från upptvinning under praktiken.

  Testa att stolpen är säker genom att försiktigt trycka sidled på den övre sektionen. Tillsätt mer kraft förrän du utövar din fulla kroppsvikt på stolpen. Om stången glider under denna process, skruva och utvidga bottenplattan att förlänga stången lite mer och testa igen.
  Varningar

  polen är bäst installerad på ytor med starka substratmaterial såsom betong. Det ger en punktbelastning som kan vara stark nog att slå igenom mjukare material som gips. Kontrollera alltid där stöden existera under ditt golv och takytor och installera polen på den här platsen.

  Aldrig installera Electra-Pole på ett sluttande tak. De är endast lämplig för installation mellan en parallell golv och tak.