| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Typer av maskiner Styrketräning

  vinna slaget om den växande midjemått, svällande lår och hängiga armar genom att börja en regim av styrketräning träning. Om du någonsin har klev innanför ett gym, har du sett vad som verkar vara en oändlig mängd invecklade träningsmaskiner, som är mycket mindre skrämmande med rätt förståelse för vad de gör och vilka muskler de arbetar. Leg Machines
  p Det finns många styrketräning maskiner tillgängliga för toning och stärka benen. Dessa inkluderar maskiner benpress, av vilka många har stolar som på en 45-graders vinkel. Placera fötterna på maskinens fotplattorna och tryck önskad mängd vikt med benen. Dessa maskiner är mindre stressande på knän och rygg än traditionella knäböj övningar. Leg Extension maskiner används för att isolera och jobba på quadriceps. De involverar sitter på en lutande stol som stödjer ryggen och placera fötterna under en rundad, vadderad, rörliknande apparat som är ansluten till staplade vikter för dig att arbeta dig quads genom att lyfta apparaten upp och ner med vaderna.

  ARM-maskiner

  latsdrag maskin fungerar ryggen med en rörelse som liknar en haka upp. Du måste gränsla en vadderad bänk efter valet den önskade mängden vikt du vill lyfta och dra sedan på overhead bar med armarna, föra den ner framför bröstet. Latsdrag downs är effektiva delar av utrustning för dem som inte kan lyfta sin kroppsvikt, men ändå vill utföra liknande övningar.
  Abdominal Machines

  45 -graders översträckning ombord, som vanligtvis används för att stärka nedre delen av ryggen, kan också användas för att arbeta magmusklerna. Sticka de sneda musklerna genom att vrida i sidled på tavlan och plantera dina fötter så de är stadigt på stöden i botten av maskinen. Placera din bästa hand på din höft och din botten hand pekar mot golvet och böj dig långsamt mot golvet. Fötter kan staplas eller förskjutna, beroende på önskemål. Du kan också arbeta dina magmuskler med en ab hjul, ett litet hjul med handtag på sidorna. Bara arbeta hjulet med knäna på golvet och vaderna mot taket och grepp hjulet på vardera sidan. Rulla hjulet fram och tillbaka över golvet och försöker använda magmusklerna för att styra rörelsen snarare än bara armarna.