| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Body Ball Fakta & frågor

  Under 1960 den schweiziska bollen, eller kropp boll, introducerades av kiropraktorer och sjukgymnaster i Schweiz. Även skapades som ett rehabilitering verktyg, har blivit det sedan ett populärt träningsredskap. Det är en tung uppblåsbar boll som har anpassat sig andra namn. Namn inkluderar födelse boll, kropp boll, physioball, passform eller fitness boll, balans boll, motion boll och gym boll. Den finns i sjukgymnastik kontor samt andra sjukvårdsinrättningar. Body boll storlekar
  nedre ryggen och buken övningar är bra val för en kropp boll.

  Body bollar är gjorda i en variation av storlekar. Kontrollera storleken diagrammet som finns på förpackningen innan du gör ett köp om du är osäker på den nödvändiga storleken. Storlekarna är i centimeter med tum omvandlingar som är ihopkopplade med olika höjder. Vikten kapaciteten kommer också skilja sig från bollen till bollen men vissa bollar kan hålla så mycket som ett ton. Addera Vilka är användningsområdena för en kropp boll?
  Utför benlyft med användning av en kropp boll.

  Använder för kroppen bollen är expansiv. Styrketräning och stretching är två sätt att använda kroppen bollen. Båda dessa aktiviteter kommer att bidra till att stärka muskler, minska kroppsfett och hjälpa till att skapa bålstabilitet. Till skillnad från traditionell träning utrustning såsom bänkar eller sittplatser, innefattar bollen användningen av dina stora muskelgrupper, liksom, stabiliserande muskler. Träning på bollen kommer också bidra till att förbättra koordination och balans.
  Välj övningar klokt
  Vissa övningar utförs med mer än en kula.

  Välj övningar noga om du planerar att träna med en kropp boll. Body bollar är tänkt att skapa kärna stabilitet och balans med hjälp av en instabil objekt. Bollen kan rulla, gå och skjut på golvets yta medan vissa övningar som utförs på en stabil boll inte kommer att ge dig rätt rörelseomfång eller support. Detta är mycket farligt och kan orsaka allvarlig skada. Addera Var till köpa en kropp boll?

  Köp en kropp boll på en sportaffär, online eller på ett gym utrustning butik. Andra multi-handlare bära kroppen bollar men med mindre urval. Priserna kommer också att variera mellan olika återförsäljare.