| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Power Plate Fördelar

  En Power Plate är en maskin som ger kroppens muskler höghastighetståg övning. Med en normal övning regim, dina muskler kontrakt två gånger varje sekund. Med en Power Plate, kan du öka dessa sammandragningar till 50 varje sekund. Power Plate uppnår detta genom att använda vibrationer som uppmanar dina muskler att dra ihop automatiskt. Spara tid

  En Power Plate sparar du en massa tid. Som en grov vägledning, om du spenderar 10 minuter på en Power Plate, ger du din kropp på samma sätt som en timmes vanlig konditionsträning.
  Enkla instruktioner

  Instruktionerna för att använda en Power Plate är lätta att följa. De flesta maskiner levereras med text och illustrationer. Det finns också gratis workout videos på power-plate.com.
  Body Förbättringar

  En Power Plate ökar din muskel definition, muskeltonus, och din styrka . Regelbundna möten på en Power Plate kan göra att du ser och känner sig friskare och mer självsäker.
  Stress

  Regelbunden användning av förskjutningar Power Plate-effekterna av stress på kroppen och hjälpmedel vid behandling av stressrelaterade tillstånd. Addera Sport

  Använd en Power Plate för att förbättra dina muskler och uthållighet för speciella idrottsgrenar. Om du spelar sporter som golf eller skidåkning, kan du dra nytta av en Power Plate bara genom att stå i en position du använder på golfbanan eller snö körning. Vibrationerna i en Power Plate stärka muskler som behövs för att hålla denna position.
  Mångsidighet

  Vem som helst kan använda en Power Plate. Du kan skapa övningar kring dina behov och den tid du har till förfogande. Addera General träning

  En Power Plate passar väl in i en allmän träning. Det kompletterar andra former av motion och bidrar till att uppnå dina träningsmål snabbare.
  Snabb återhämtning
  p Det kan ta några minuter för att återhämta sig från en vanlig träning. Med en Power Plate, är tiden för återhämtning snabbare.
  Medicinsk Fördelar

  Vissa sjukhus använder Power-Plates för personer med stroke och patienter med multipel skleros, astma, artrit, Parkinsons sjukdom, benskörhet och spina bifida. Vibrationerna i en Power Plate bidra till att stärka svaga muskler. Användning av Power Plate kan även minska smärtan.
  Kläder
  p Det finns ingen anledning att köpa särskilda kläder när du använder en Power Plate. Du behöver inte bära utbildare, antingen, eftersom en Power Plate träning inte sätta någon press på kroppens leder.
  Kostnad

  De höga kostnaderna för en Power Plate är inte en fördel. Men de flesta bra gym och fitness center har minst en Power Plate. Om du funderar på att gå med ett gym, först frågar om det finns en Power Plate tillgängliga.