| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Typer av poser

  Body positionering är viktigt för många aspekter av livet. Genom att genomföra vissa poser under meditation och yoga, kan du maximera dina insatser för att uppnå dina mål. Fotografi poser genomförs för att försöka fånga en viss stämning, känsla eller egenskap i ämnet. Med konst arbetsställningar, får du ett brett utbud av djup, skuggning, och vinklar från olika poser. Yoga poserar

  Yoga poser genomförs för hälsan, andning och stretching ändamål. Det finns flera olika typer av yoga innebär, men bara några få huvudsakliga stilar yoga. Några av de olika discipliner av yoga är Hatha, Bikram, Ashtanga, Ivengar, Kundalini, eller Vinyasa yoga. Varje yoga disciplin har sin egen inriktning och stil poser. Prover av yogaställningar inkluderar rörliga yogaställningar, yogaställningar utförs i ett varmt rum yogaställningar att stimulera djupare andning, poserar t avstressande yoga och stretching poser. Svårighetsgraden varierar från nybörjare till avancerad.
  Meditation poserar

  Meditation poser genomförs när en person behöver för att sitta, oberörd, för en viss tid. Dessa ställningar ska vara bekväm och avkopplande, men kräver nog ansträngning där du inte kommer att falla över eller slumra till att sova. Några populära meditation inlägg inkluderar sitter i en stol med benen böjda i 90 graders vinkel med ryggen rak och fötterna bekvämt planterade på marken, satt på marken med benen i kors och fötterna instoppade under knäna. Den senare utgör kan tas lite längre genom att vika din högra fot på toppen av den vänstra benet eller ens hugg båda fötterna så att de är på toppen av din inre lår. För all meditation poserar ryggen ska vara rak med huvudet i en bekväm, neutral position.
  Fotografier Poses

  Photo kommer med sin egen uppsättning av poser , beroende på omständigheterna eller, om det är en professionell fotografering skott, eller en frank hem fotografi. Titta innebär att återskapa vardagliga aktiviteter eller skott åtgärder som fångar personen i en pose som ser ut som de är i mitten av en handling som att kasta eller fånga en boll. En närbild pose visar en persons ansikte och axlar. Detta innebär ofta används i skolan bilder, medan en hel kropp skott omfattar hela kroppen. Den hållning, kropp gest och ställning i armar och ben kan variera, beroende på vilken effekt du vill uppnå. Addera artistisk poserar

  Artister använder ofta levande modeller som subjekt av deras konst. Live poserar hjälpa konstnärer att få rätt proportioner, vinklar och skuggor för sina konstverk. Poserar används för modellering ändamål hålls ofta under en lång tidsperiod, medan konstnären arbetar. En stretching pose är en kortare pose som kan användas för att helt enkelt värma upp konsten modellen eller den kan användas för att påvisa oregelbundna former eller åtgärder för artisten. En rörlig poser är som det låter, det är ett rörligt, men gjort i slow motion så att konstnären kan se hela sortimentet av rörelse visar verkan från många olika vinklar. Ett tecken pose tillåter poser för att visa olika sinnesstämningar eller känslor för artisten. Det finns också naturliga poser där motivet hamnar i en bekväm ställning, ofta innehar denna typ av posera för en lång tid.