| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Aerob träning Utrustning

  Aerob träning kan ge dig många hälsofördelar. Vare sig du letar efter en underkropp, överkropp eller träning för hela kroppen, det är en aerob träning maskin för dig. Följande är en översikt över populära aerob träning utrustning. Övning med någon av denna utrustning i 30 minuter om dagen, tre till fyra gånger i veckan, och du kommer att öka din energi och hålla i god form. Löpband

  Löpband ger möjlighet för dig att springa eller gå samtidigt vistas inomhus. De har remmar som kan röra sig i olika hastigheter, och du kan ofta justera lutningen nivå. Dessa maskiner används av människor som är engagerade i olika former av motion, från maratonlöpare till början fitness entusiaster. En fördel med löpband jämfört med andra träningsredskap, till exempel cykel, är att du kan bränna kalorier snabbare. En nackdel med löpband är att de kan vara hårt på lederna, och många människor tycker att öva på dem kan bli tråkigt.
  Stationära cyklar

  stillastående cykel kombinerar aerob träning av en cykel med bekvämligheten av vistas inomhus och på ett ställe. Det finns en mängd av motionscyklar tillgängliga, från tillbakalutad cykel till överkroppen cykel. Stationära cyklar erbjuder en bra kardiovaskulär träning, och på grund av olika storlekar och former, de är ett bra alternativ för människor i olika åldrar och storlekar. De ger också fördelen av en låg påverkan övning. En nackdel är att motionscyklar fokusera enbart på benmuskelträning. Detta innebär att du måste införliva separata överkroppen övning för att få en balanserad träning.
  Ellipticals

  Ellipstränare simulera elliptiska, upp-och- ner rörelse för promenader eller löpning. När du tränar på dessa maskiner kan du variera motståndet nivå och ofta upphöjda nivån. Du kan också utmana musklerna på olika sätt genom att flytta pedalerna framåt eller bakåt. Många Ellipstränare har styret så att du arbetar överkroppen också. Ellipstränare kombinerar låg effekt aerob träning med en träning för hela kroppen.
  Stair-Stepper

  trappa-stepper, även känd som en trappa klättrare, är en övning Maskinen används för underkroppen träning. Maskinen imiterar trappor, men skillnaden är att du kan ändra mängden av motstånd du möter under klättring. Ibland dessa maskiner kan vara hårt på knäna, och folk bara börjat använda träningsutrustningen kan hitta dem mycket svårt.
  Roddmaskiner

  roddmaskin, även kallad till som en roddare, efterliknar mönstret av rodd. Den roddmaskinen är särskilt användbart om du lider av en lägre kroppen skada. Träning på denna maskin kräver användning av din övre och nedre kroppen, och ger dig en kardiovaskulär träning. En nackdel med roddmaskinen är att vissa människor tycker roddmaskiner hårt på ryggen.
  Längdskidspår Machines

  Längdåkning maskiner ger en övning som simulerar effekten av längdskidåkning. Vissa maskiner har skidor som rör sig oberoende av varandra, medan andra kräver att du flyttar en skida framåt för att förflytta den andra bakåt. Med alla skidresor maskiner, måste du använda din överkropp och underkropp, så en fördel att utöva på en skida maskin är att du måste använda hela din kropp under ett träningspass.