| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder en pulsmätare utan bröstband

  Använda en pulsmätare utan bröstband är ett bekvämt sätt att mäta din puls och träningsintensitet under ett träningspass. Det kan du övervaka din träning och justera intensiteten utifrån dina specifika fitness behov. När det gäller träningsutrustning, axelbandslösa monitorer är oftast de som får innefattas i utformningen. Till exempel, Schwinn elliptisk tränare har hjärtfrekvens sensorer placerade på handtagen. Instruktioner
  1

  Hitta en axelbandslös hjärta monitor som passar dina behov. Standarden pulsmätare levereras med ett elastiskt pulsband som måste bäras nära huden. De som tycker att sådana modeller obekvämt att använda bör välja den axelbandslösa slag.
  2

  Använd axelbandslösa modeller efter att ha läst instruktionerna manualen för att öka effektiviteten och förbättra dina övergripande förståelse av enheten. För att kontrollera puls med hjälp av en pulsmätare utan bröstbälte, måste du följa tre steg: stoppa träningen, kolla din puls genom att hålla två fingertoppar på de sensorer som är placerade vid handleden för fyra till 12 sekunder, och sedan återuppta din träning . Utnyttja timern så att du tränar tillräckligt lång. Alla dessa funktioner kan hittas i axelbandslösa modeller av märken som Omron, Polar, Timex, Mio, Garmin och andra. En GPS pulsmätare, t.ex. Garmin
  3

  Användning Forerunner 305, om du tränar utomhus. Denna utrustning följer mängden brända kalorier, distans, aktuell puls, hastighet och andra data takt. I sin tur, kan du göra mer utbildade planering när det kommer till din träning och samtidigt hjälpa dig att hålla på rätt spår med din dagliga motion mål.
  4

  Skapa en workout rutin använder pulsmätaren för att ställa in dina träningsmål. Detta är ett kritiskt steg för alla workout rutiner, från grundläggande träning till maraton träning. För en uthållighet träningen kommer pulsmätare utan bröstbälte se till att du är på rätt spår och inte förlora ditt tempo. För Intervallpass, spåra din tid och intensitet att arbeta hårt och återhämta därefter.
  5

  Övning på utrustning med hjärtfrekvens sensorer på handtagen som ett sätt att undvika att använda bröstbandet. Schwinn elliptisk tränare är ett populärt exempel, eftersom de har pulsmätning som bekvämt visa din puls bara genom att hålla i handtagen i flera sekunder. Under arbetet ut, handtagen registrera ett ungefärligt mått på din puls och visar de resulterande data på tränarens LED huvudskärmen. Reebok 2,80 HP Crosswalk löpband gör också en liknande exempel på denna typ av integrerad teknik. När du använder dessa maskiner, ta del av pulsen ofta för att säkerställa att du arbetar ut till din fulla potential.