| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man börjar konditionsträning

  Oavsett hur lång tid det har gått sedan du senast utnyttjas kommer börjar återigen förbättra din hälsa. Först, rådfråga din läkare, kanske som vill köra tester för att bättre bedöma om programmet kommer att passa din kondition. Det är viktigt att arbeta med hjärtat (hjärt) muskler och hålla den frisk. Oavsett din fysiska form, det finns säkra sätt att utöva. Promenader, till exempel, är det bästa stället att börja. Allt du behöver göra är att plocka upp tempot och bygga en rutin. Saker du behöver
  Stegräknare
  Visa fler instruktioner
  1

  Analysera dina dagliga aktiviteter för att bedöma hur mycket tid du logiskt kan spendera träna, och göra en plan. Du vill börja långsamt och skjuta dig själv att göra mer gradvis. Om du har tid, kan du arbeta gradvis ut längre, eller om inte, kan du kliva upp till hårdare träning.
  2

  Ta varje tillfälle att gå. Sluta ta hissen eller köra när du kan gå istället. Små förändringar i din dagliga rutin, som att vakna upp tidigare eller parkering längre bort från jobbet, kan hjälpa dig att skapa den tid som behövs för att träna. Walking är en effektiv konditionsträning som kan göras när som helst kondition.
  3

  Ha en stegräknare hela dagen i en vecka, även på jobbet, för att se hur många steg du tar i en genomsnittlig dag. Den följande veckan, tillsätt 500 till din dagliga genomsnittet. Fortsätta att utvecklas på detta sätt. Var kreativ och komma med aktiviteter för att lägga till åtgärder för att din dag. Målet är att få ditt hjärta att pumpa hårdare än när stillasittande, så gå snabbt
  4

  Gå en klass för en aktivitet du tycker, såsom dans eller spinning. Dessa aktiviteter är perfekt för att arbeta din hjärtmuskel. Att vara en del av en klass är ofta en stor drivkraft för att fortsätta en rutin. Fokusera på något som intresserar dig, snarare än att beräkna riktvärden hjärta och köpa snygga skärmar, kan vara mycket lättare att hålla sig till.
  5

  Fortsätt pressa sig själv för att nå dina mål så småningom. Oavsett om du gör konditionsträning för att gå ner i vikt eller bara bli friskare, längtar kroppen träning. För att undvika tristess, byta din aktivitet regelbundet och bjuda in en vän att gå med dig. Om din rutin är intressant, kommer du att vara mer benägna att hålla fast vid det.