| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Low Back övningar med yoga boll

  Låg ryggont är ofta ett resultat av att sitta vid ett skrivbord eller i din bil och låta ländryggen att runda. Göra yoga med en yoga boll kan sträcka låga ryggmusklerna och även stärka magmusklerna för att stödja de låga back.Doing övningar med en yoga boll att förlänga långa muskler på baksidan och skapa dragkraft längs ryggraden främjar lugnande dekompression. Utbildning nedre magen muskler att stödja ländryggen håller det ur den rundade slöfock som resulterar i låg ryggsmärta. Saker du behöver
  Yoga bollen
  Visa fler instruktioner
  1

  Ligg på rygg med yoga bollen lutad mot en vägg så att den inte kan rulla iväg. Ställ hälarna på yoga bollen och böj knees.By liggande tillbaka och låta korsryggen att sträcka, du inaktivera ditt dominerande muskler, quadratas lumboratorum, låta dem slappna av, minska smärta. Förbli i 20 till 30 sekunder.
  2

  Använd yoga bollen att göra en variant av Setu Bandhasana, eller bro pose.Set bollen mot väggen och den här gången ligger tillbaka och ställ dina kalvar ovanpå av yoga ball.Place handflatorna platt vid sidorna och lyft höfterna upp, hålla vaderna på bollen. Rikta svanskotan mot väggen för att förlänga den låga ryggen istället för att trycka höfterna mot ceiling.Remain för flera andetag och sänk ner för att vila.
  3

  Vänd bort från väggen och lögn ner platt och hålla bollen mellan dina händer när du sträcker armarna rakt så bollen är direkt ovanför ditt chest.Extend benen till rak, böja hälarna i golvet.
  4

  Lyft benen och fånga yoga bollen mellan fötterna och sänk benen mot golvet, engagerande din nedre magmuskler, transversus sträcker abdominis.Simultaneously dina tomma händer över head.Exhale kraftfullt att lyfta benen tillbaka mot taket, överföra bollen tillbaka mellan händer. Upprepa för 10 omgångar. Rest.
  5

  Placera yoga bollen vid väggen på höjden av dina skulderbladen. Stå framför bollen, så att ryggen är sätter den i väggen. Börja med benen rakt och sedan böja dig knäna som om du sänker dina höfter i en osynlig stol nedanför you.The yoga bollen kommer att flytta ner ryggen från skulderbladen till din låga back.Straighten benen tillbaka till utgångsläget . Upprepa flera gånger för att massera låg rygg och långa muskler som ligger på vardera sidan av ryggraden, den Erector spinae. Rest. Addera