| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur växa längre genom att göra Yoga

  Yoga är en mycket fördelaktig form av träning som inte bara förbättrar styrka, balans och flexibilitet, men det kan också hjälpa långsträckta ryggraden. Tekniskt sett, om du är en fullvuxen vuxen, kommer yoga gör inte du "växa", eftersom det inte kan öka längden på dina ben. Däremot kan yoga hjälpa dig verkar längre genom att sträcka ryggen, skapar utrymme mellan kotorna och hjälpa dig att utveckla musklerna för att stödja denna förlängning. Yoga kan också förbättra din hållning och korrekt krökning i ryggraden, vilket gör att du verkar längre över tiden. Vissa människor hävdar att de har vunnit så mycket som tre inches genom att regelbundet yoga. Instruktioner
  1

  Fokusera på dina andetag. Breath kontroll är en viktig del av yoga och en viktig komponent i elongating ryggraden. I varje yoga pose, jobbar på att förlänga ryggraden när du andas in genom näsan. När du andas genom näsan, försök att gå in djupare i den pose utan att tvinga din kropp.
  2

  Lär korrekt inriktning. För de flesta fördelarna, lära dig den rätta anpassningen av grundläggande poser under ögat av en utbildad instruktör. Även grundläggande poser, såsom Tadasana (Mountain Pose), hjälper dig att lära dig att förlänga din ryggrad i två riktningar som du förlänga din svanskotan mot golvet medan du flyttar ländryggen och allt ovan uppåt.

  3

  Practice sittande vändningar. Sittande vändningar, såsom Ardha Matsyendrasana (Hälften Sagan om Fiskar Pose), ger många fördelar, bland annat en förlängning av ryggraden, ökar spinal rotation och bygga styrka i musklerna som stödjer ryggraden --- som alla kommer att hjälpa dig att stå längre. Skapa längd i ryggen när du vrider är nödvändigt för att undvika spinal kompression och skador. När du andas in, förlänga genom toppen av huvudet, och twist när du andas ut.
  4 backbends

  Practice. Enkla backbends såsom Setu Bandha Sarvangasana (Bridge Pose), hjälpa till att stärka och sträcka ryggraden. Backbends är också utmärkt för att minska stress och öka energi.
  5

  Ha tålamod. Genom att träna yoga två gånger i veckan, kommer du snart börja märka en förbättring av din hållning, men det kan ta lite tid att bygga upp styrkan i ryggen och korrekta spinal krökning.